Incendiu puternic la hala unei carmangerii din Focşani. Au ars 100 de tone de carne congelată

Ultima actualizare:

    Incendiu în FocșaniFoto News.ro
Incendiu în FocșaniFoto News.ro

Un incendiu de proporţii a cuprins duminică noapte hala de depozitare a unei carmangerii din Focşani, focul distrugând întreaga clădire, 100 de tone de carne congelată, dar şi mai multe utilaje.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, focul a fost semnalat pompierilor în jurul orei 3.40.

La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, o autospecială de intervenţie şi şi salvare de la înălţime şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. De asemenea, în sprijinul pompierilor a acţionat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Odobeşti cu încă o autospecială de stingere incendii.

Dat fiind suprafaţa mare care ardea pe circa 400 de metri pătraţi, misiunea pompierilor nu a fost deloc uşoară. Au luptat cu flăcările şi fumul dens, până dimineaţă, la ora 7.30, când au reuşit stingerea incendiului.

”La momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, cuprinzând întreaga clădire”, a declarat Pârvu.

 Focul a fost stins în jurul orei 7.30. Întreaga hală a carmangeriei respective a fost distrusă de foc pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătrat. De asemenea, au ars 100 de tone de carne congelată, un motostivuitor şi încă un utilaj cu care se lucra în hală, potrivit news.ro.

Au fost salvate 2 hale şi o clădire de birouri, aflate în imediata vecinătate. Incendiul a prezentat un risc ridicat de pericol deoarece lângă hala cuprinsă de flăcări se afla un rezervor cu GPL, care alimenta instalaţiile tehnologice.

În urma anchetei, pompierii au stabilit că dezastrul a fost generat de tabloul electric din incinta halei carmangeriei, care s-a încins, iar flăcările au cuprins totul în jur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net