Incendiu puternic la fostul club Bamboo din Mamaia! Clădirea a fost distrusă complet

incendiu-bamboo-mamaia.jpg

Incendiu Bamboo Mamaia
Clubul a fost amendat anul trecut pentru că nu avea autorizație de securitate la incendiu
Foto: Digi24
Citeste tot despre: 

Un incendiu violent a avut loc, luni noapte (12 august), la fostul club Bamboo din Mamaia. Din fericire, nu există victime, dar clădirea a fost distrusă complet. Oamenii aflați în incintă s-au autoevacuat. Clubul, rebotezat Silence, este situat în nordul stațiunii.

Alarma s-a dat în jurul orei 1 noaptea. Clubul era închis, dar înăuntru erau câțiva angajați, care au reușit să iasă la timp. Unul dintre ei a sărit pe o fereastră. La fața locului au acționat 60 de pompieri cu șapte autospeciale. La intervenție au participat și două autospeciale ale unei firme private.

Pompierii au intervenit rapid după ce s-a dat alarma și au scos din club două persoane care probabil dormeau, potrivit Digi24.

Clădirea a fost făcută scrum

Focul s-a manifestat atât de violent pentru că în club erau și foarte multe materiale combustibile, a explicat inspectorul-șef Gheorghe Daniel Popa, de la ISU Dobrogea. Trei dintre hidranții din jur nu funcționau, iar pentru alimentare a fost folosită inclusiv apa din piscina unui restaurant din apropiere.

Clubul avea aviz de securitate la incendiu, dar nu și autorizație, iar anul trecut chiar a fost sancționat din cauza aceasta.

„Incendiul s-a manifestat violent. A fost anunțat cu întârziere. Când a ajuns prirma sursă, se manifesta cu violență în interior. Trebuie să intrăm să luam totul, să nu mai rămână nimic și ulterior să stabilim cauza și imprejurările izbucnirii incendiului”, a declarat Gheorghe Daniel Popa, inspector-șef la ISU Dobrogea.

 

Loading...

Citește și

  • Sâmbătă dimineață a izbucnit un incendiu la mansarda unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Mihail Kogălniceanu din București. Din cauza flăcărilor şi a degajării mari de fum au fost constituite echipe de căutare-salvare în interior.

  • incendiu, vegetatie, casa, flacari

    Nu o dată ai citit știri despre oameni care și-au pierdut agoniseala de-o viață în incendii, inundații sau cutremure. Mulți au rămas fără un acoperiș deasupra capului și doar cu hainele de pe ei. Nu au apucat să salveze nimic: acte, bani, obiecte de valoare – toate au fost mistuite de flăcări, distruse de apă sau pierdute printre dărâmături. Iată un motiv serios să-ți pregătești bagajul de urgență în caz că ești obligat să-ți părăsești locuința.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1