Incendiu puternic la fostul club Bamboo din Mamaia! Clădirea a fost distrusă complet

Ultima actualizare:

    Clubul a fost amendat anul trecut pentru că nu avea autorizație de securitate la incendiuFoto: Digi24
Clubul a fost amendat anul trecut pentru că nu avea autorizație de securitate la incendiuFoto: Digi24

Un incendiu violent a avut loc, luni noapte (12 august), la fostul club Bamboo din Mamaia. Din fericire, nu există victime, dar clădirea a fost distrusă complet. Oamenii aflați în incintă s-au autoevacuat. Clubul, rebotezat Silence, este situat în nordul stațiunii.

Alarma s-a dat în jurul orei 1 noaptea. Clubul era închis, dar înăuntru erau câțiva angajați, care au reușit să iasă la timp. Unul dintre ei a sărit pe o fereastră. La fața locului au acționat 60 de pompieri cu șapte autospeciale. La intervenție au participat și două autospeciale ale unei firme private.

Pompierii au intervenit rapid după ce s-a dat alarma și au scos din club două persoane care probabil dormeau, potrivit Digi24.

Clădirea a fost făcută scrum

Focul s-a manifestat atât de violent pentru că în club erau și foarte multe materiale combustibile, a explicat inspectorul-șef Gheorghe Daniel Popa, de la ISU Dobrogea. Trei dintre hidranții din jur nu funcționau, iar pentru alimentare a fost folosită inclusiv apa din piscina unui restaurant din apropiere.

Clubul avea aviz de securitate la incendiu, dar nu și autorizație, iar anul trecut chiar a fost sancționat din cauza aceasta.

„Incendiul s-a manifestat violent. A fost anunțat cu întârziere. Când a ajuns prirma sursă, se manifesta cu violență în interior. Trebuie să intrăm să luam totul, să nu mai rămână nimic și ulterior să stabilim cauza și imprejurările izbucnirii incendiului”, a declarat Gheorghe Daniel Popa, inspector-șef la ISU Dobrogea.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net