Incendiu pe Aeroportul Otopeni! 600 de persoane au fost evacuate

incendiu-aeroport-otopeni.jpg

Incendiu aeroport Otopeni
În momentul incidentului, în zona de îmbarcare erau 2.300 de pasageri, fiind evacuaţi din zona de restaurante aproximativ 590 de pasageri.
Foto: news.ro
Citeste tot despre: 

Panică pe Aeroportul Otopeni, duminică dimineață (23 februarie). Un incendiu cu degajări de fum s-a produs la un fast-food. Reprezentanţii Aeroportului au transmis că în zona de îmbarcare se aflau aproximativ 2.300 de persoane, fiind evacuate din zona de restaurant aproape 600 de persoane. Traficul aerian nu este afectat.

Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) au transmis că, în momentul incidentului, în zona de îmbarcare erau 2.300 de pasageri, fiind evacuaţi din zona de restaurante aproximativ 590 de pasageri.

pompieri.jpg

pompieri aeroport
Pompierii au intervenit imediat
foto: ISU

Pasagerii aflaţi în zona restaurantelor, acolo unde s-a degajat fum, au fost mutaţi temporar într-o zonă apropiată, unde nu era fum, potrivit news.ro. Traficul aerian se desfășoară normal.

Incendiul a fost localizat

„Hota asigura evacuarea aerului viciat de la unul dintre restaurantele din zona «Food court». În acest moment se fac verificări în teren pentru a se stabili cauza incendiului”, au precizat reprezentanţii CNAB. 

pompieri_2.jpg

pompieri aeroport
Intervenția pompierilor la aeroport
foto: ISU

ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că incendiul este localizat, nu mai sunt degajari de fum şi nu sunt victime.

incendiu-aeroport.jpg

Incendiu aeroport Otopeni
Martorii spun că este vorba despre un incendiu uşor, dar care a inundat zona de fum
Foto: news.ro

Potrivit martorilor, a fost vorba despre un incendiu ușor, dar care a inundat zona de fum. 

„Am realizat evacuarea persoanelor în mod coordonat către zona parterului. Au fost evacuate aproximativ 200-300 de persoane. S-au constituit echipe de cautare-salvare si pentru evacuarea persoanelor catre zona parterului. A fost identificat locul focarului. Acţionează trei autospeciale de stingere, 2 SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori”, au transmis pompierii ISU București-Ilfov.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1