Incendiu la un hotel din Eforie Sud. 80 de turiști evacuați. 16 au fost coborâți de pompieri de pe acoperiș

Ultima actualizare:

    Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţa la un hotel din Eforie SudFoto: IGSU
Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţa la un hotel din Eforie SudFoto: IGSU

Momente de panică pentru mai mulți turiști din Eforie Sud! Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţa la un hotel din stațiune. 16 persoane, între care 5 copii, au fost coborâte de pompieri de pe acoperişul imobilului. În total, 80 de turiști au fost evacuați. Din fericire, a fost evitată o tragedie.

O persoană care fusese intoxicată cu fum a fost transportată la spital, conştientă, potrivit ISU Constanța.  Apelul la 112 a fost dat la 4:00 dimineața. Pompierii au fost solicitaţi să intervină la un hotel cu 44 de camere, unde exista o degajare mare de fum, potrivit Digi24.

La locul solicitării au fost alocate patru autospeciale de stingere, două autoscări, o maşină de descarcerare, trei SMURD, două ambulanţe SAJ, un total de 40 de pompieri.

„La momentul respectiv în hotel se aflau aproximativ 83 de persoane (79 de turişti, 4 angajaţi ai hotelului), dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuate de către echipajele de la faţa locului. Dintre cele 36 de persoane, 16 (11 adulţi, 4 copii şi un sugar) au fost coborâte de pe acoperişul hotelului. O singură persoană care fusese intoxicată cu fum a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ, conştientă, cooperantă”, precizează ISU Constanţa.

Incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă a focului ar fi un scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net