Incendiu la un depozit de vopsea din Dâmboviţa. ISU avertizează populaţia prin RO-Alert

Ultima actualizare:

    ncendiu izbucnit la un depozit de vopsea dintr-un parc industrial din localitatea I.L. Caragiale, judeţul Dâmboviţafoto: news.ro
ncendiu izbucnit la un depozit de vopsea dintr-un parc industrial din localitatea I.L. Caragiale, judeţul Dâmboviţafoto: news.ro

Pompierii intervin, miercuri dimineaţă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de vopsea dintr-un parc industrial din localitatea I.L. Caragiale, judeţul Dâmboviţa. Flăcările s-au propagat şi la o hală cu polistiren, din cauza fumului dens fiind transmis un mesaj de avertizare către populaţie.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis, miercuri dimineaţă, că s-a produs un incendiu într-un parc industrial din localitatea I.L. Caragiale.

”Incendiu hală depozitare diferite substanţe (printre care şi solvenţi pentru vopsea), pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi. Arderea  s-a propagat şi la o hală învecinată în care se află depozitat polistiren, pe o suprafaţă de aproxima 400 de metri pătraţi”, a transmis IGSU.

Sursa citată a precizat că, având în vedere amploarea evenimentului, pentru lichidarea incendiului acţionează 14 autospeciale de stingere, 12 de la ISU Dâmboviţa şi 2 de la ISU Prahova. 

”Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia comunităţilor aflate în proximitatea zonei de manifestare, ISU Dâmboviţa va transmite un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-Alert”, a mai transmis IGSU.

Deocamdată, nu au fost transmise informaţii cu privire la existanţa persoanelor rănite.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net