Incendiu la un depozit de construcţii din zona Obor. 22 de autospeciale intervin pentru a stinge focul

Ultima actualizare:

    Pompierii au intervenit cu 22 de autospeciale pentru a lichida incendiul Foto:ISU Bucureşti-Ilfov
Pompierii au intervenit cu 22 de autospeciale pentru a lichida incendiul Foto:ISU Bucureşti-Ilfov

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la un depozit de materiale pentru construcții din Sectorul 2 al Capitalei, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov. La fața locului, au fost trimise 22 autospeciale de stingere, două echipaje de descarcerare, patru autoscări, Detașamentul Special de Salvatori.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au transmis că un incendiu a izbucnit într-un spațiu de depozitare materiale pentru construcții situat pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2 al Capitalei. Peste 500 de metri pătraţi sunt afectaâi de flăcări. Din fericire, nu au fost înregistrate persoane rănite, iar la faţa locului au intervenit 22 autospeciale de stingere, două echipaje de descarcerare, patru autoscări, Detașamentul Special de Salvatori. 

Mulţi dintre locuitorii sectorului doi au primit mesaje prin sistemul Ro-Alert fiind avertizați să închidă geamurile pentru că fumul se deplasează rapid. „Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucureşti, se manifestă cu degajări mari de fum. Norul de fum se îndreaptă pe direcâia Bucuresţi – Urziceni. Pentru asigurarea protectiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor”, este mesajul transmis de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) locuitorilor din Sectorul 2 al Capitalei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net