Incendiu la un depozit comercial din Târgu Mureş. Pompierii au intervenit cu aparate de respirat din cauza fumului foarte dens

incendiu-mures.png

Un incendiu a izbucnit, marţi, la un depozit comercial din Târgu Mureş
FOTO: ISU Mureş

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un incendiu a izbucnit, marţi, la un depozit comercial din Târgu Mureş, intervenţia pompierilor fiind îngreunată de fumul foarte dens, care face necesară folosirea aparatelor de respirat.

Incendiu la un depozit comercial din Târgu Mureş

Incendiul a izbucnit în interiorul unui depozit comercial din municipiul Târgu Mureş, pe strada Depozitelor. Primele informaţii oferite de ISU Mureş au indicat că nu sunt victime, fiind în afara programului de lucru, astfel că în depozit nu se mai afla nimeni.

Potrivit ISU Mureş, depozitul are o suprafaţă de aproximativ 5.500 mp, iar incendiul a afectat aproximativ 300 mp. Incendiul este localizat şi se intervine pentru stingerea acestuia, nefiind afectate alte spaţii.

„La faţa locului sunt cinci autospeciale de intervenţie (o autoscară mecanică, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi comanda). Intervenţia este mai dificilă din cauza fumului dens şi se intervine doar cu aparatele de respirat", a transmis ISU Mureş.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5