Incendiu la restaurantul Popasul Pescarilor din Olimp

Ultima actualizare:

    Incendiu la restaurantul Popasul Pescarilor din OlimpFoto News.ro
Incendiu la restaurantul Popasul Pescarilor din OlimpFoto News.ro

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, la restaurantul Popasul Pescarilor din staţiunea Olimp, focul distrugând 200 de metri pătraţi din acoperişul din stuf. Nu au existat persoane rănite în urma acestui eveniment, incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, la un incendiu izbucnit la bucătăria restaurantului Popasul Pescarilor din staţiunea Olimp.Acolo s-au deplasat trei autospeciale de stingere din cadrul Secţiei Mangalia şi un echipaj SMURD B.În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns în zonă, incendiul se manifesta violent, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.Sursa citată menţionează că focul a fost localizat şi 14 pompieri acţionează pentru stingerea acestuia. Din primele informaţii, au ars 200 de metri pătraţi din acoperişul de stuf, potrivit news.ro.În urma incendiului nu au existat persoane rănite. La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare.

Reacția restaurantului Olimp

„Din cauza incidentului petrecut în această zi, restaurantul va fi închis pentru reamenajare, timp de două săptămâni. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient”, a fost mesajul apărut pe pagina oficială de Facebook a restaurantului. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net