Un al doilea incendiu a avut loc la Penitenciarul Rahova, unde este reţinut Liviu Dragnea

liviu-dragnea-hernie-de-disc-spital.jpg

liviu dragnea alegeri europarlamentare
Liviu Dragnea are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi jumătate, fiind Încarcerat la Penitenciarul Rahova
Foto: Arhivă personală

Zi de sâmbătă agitată la Peniteciarul Rahova, unde e închis şi Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit în zona de spital a închisorii. Cinci persoane au fost afectate de fum şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

UPDATE 20.45 Pompierii au fost nevoiţi să intervină din nou la Penitenciarul Rahova, după ce deţinuţii au provocat un nou incendiu. Trei gardieni şi un deţinut au fost transportaţi la spital din cauza faptului că au fost expuşi la fumul toxic, potrivit ISU Bucureşti Ilfox, citat de Mediafax. Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au transmis că incendiul a fost provocat de un deținut aflat în tranzit la Penitenciarul Rahova. El ar fi dat foc unor saltele din camera în care era cazat. Incendiul a fost stins până la sosirea echipajului de pompieri întrucât angajaţii unităţii au intervenit rapid. Nimeni nu a suferit răni. 
Potrivit unor surse din Administrația Națională a Penitenciarelor, citate de Mediafax, focul a izbucnit într-o secție dedicată consumatorilor de droguri, iar câțiva deținuți ar fi dat foc mai multor obiecte din camera respectivă.

"Sâmbătă (9 noiembrie), 3 deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti Rahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat.

Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol”, se arată într-un comunicat ANP.

Deţinuţii care au dat foc saltelei urmează să fie cercetaţi şi să suporte rigorile legii

Patru poliţişti de penitenciar au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, fiind expuși la fum, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol, mai arată sursa citată. La nivelul unităţii a fost declanşată o verificare internă, deţinuţii implicaţi urmând a fi cercetaţi disciplinar. Reprezentanții Administraţiei Penitenciarelor mai anunță că secţia a fost evacuată, restul deţinuţilor nefiind afectaţi de incident. Cinci persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca: patru gardieni - trei bărbați și o femeie - și un deținut. Intervenția pompierilor s-a încheiat.

 

 

Citeşte şi:

 

Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

Irina Tănase, gest romantic pentru iubitul ei, Liviu Dragnea: «Te iubesc cu patimă, zâmbet, plâns, suflare»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1