Incendiu la Penitenciarul Rahova. 11 persoane au ajuns la spital

Ultima actualizare:

    Incendiul de la Penitenciarul Rahova a fost stins în aproximativ două ore
Incendiul de la Penitenciarul Rahova a fost stins în aproximativ două ore

Avea bricheta în celula de la Penitenciarul Rahova și s-a gândit să dea foc la saltea. 11 persoane au ajuns la spital, inclusiv deținutul.

Un incendiu a izbucnit în Penitenciarul Rahova duminică seara. Un deţinut şi-a dat foc la saltea cu o brichetă, din motive încă necunoscute. 60-70 de deţinuţi aflaţi în imediata apropiere a celulei în care s-a produs incendiul au fost evacuaţi şi relocaţi în alte celule, informează romaniatv.net.

Bărbatul care a dat foc la saltea a ajuns la spital, la fel şi 11 angajaţi ai Penitenciarului Rahova care au intervenit pentru a stinge flăcările şi pentru a-l imobiliza pe deţinutul care le-a provocat. Incendiul a fost stins în aproximativ două ore.

S-a deschis un dosar penal pentru a se stabili ce a dus la producerea incendiului şi cum a fost posibil ca deţinutul să dea foc la saltea.

Deţinutul executa o pedeapsă de doi ani pentru tâlhărie şi ar fi trebuit să plece luni dimineaţă de la Penitenciarul Rahova la altă unitate de detenţie, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii de detenţie, Gabriela Livadariu, citat de news.ro.

“Deţinutul respectiv este încă internat în spital, dar am fost asiguraţi că este în afara oricărui pericol. Este important faptul că toate cadrele din penitenciar au acţiont de urgenţă şi situaţia a încetat, şi toată lumea este în afara oricărui pericol. De asemenea, în acest moment se lucrează la îndepărtarea daunelor produse”, a precizat Livadariu, citat de aceeași sursă.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net