Incendiu la o mănăstire din Tulcea. O femeie a murit

Ultima actualizare:

    Pompierii au reuşit să stingă incendiul foto simbol
Pompierii au reuşit să stingă incendiul foto simbol

Tragedie la o mănăstire din judeţul Tulcea. O bătrână de 73 de ani, care locuia în cadrul Mănăstirii de maici “Vovidenia”, a murit duminică dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit cel mai probabil de la o lumânare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineaţă, la un incendiu izbucnit la o casă din cadrul Mănăstirii de maici “Vovidenia” din localitatea Slava Rusă, la faţa locului deplasându-se o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri.

În momentul în care echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului a descoperit că în interior se afla decedată o femeie, trupul acesteia fiind carbonizat, scrie news.ro.

Pompierii au reuşit apoi să stingă incendiul de la casa respectivă, stabilind că focul a fost provocat cel mai probabil de o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată. Femeia decedată nu era măicuţă, dar locuia în cadrul mănăstirii. 

A fost incendiu şi la o mănăstire din Suceava

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Roşiori, judeţul Suceava. Personalul mănăstirii s-a autoevacuat şi, deocamdată, nu sunt anunţate victime. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au anunţat că incendiul a fost stins după patru ore. În urma verificărilor de la faţa locului, pompierii au stabilit că focul a pornit de la o sobă. 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net