UPDATE Incendiu la o hală de pe Şoseaua Ştefăneşti, din Ilfov

Ultima actualizare:

    Incendiul a cuprins o suprafață de 500 de metri pătrațiFoto: ISU București-Ilfov
Incendiul a cuprins o suprafață de 500 de metri pătrațiFoto: ISU București-Ilfov

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, la o hală de pe Şoseaua Ştefăneşti, în judeţul Ilfov, unde sunt mase plastice şi material lemnos, transmite News.ro. Patru persoane au fost rănite.

UPDATE. Şase persoane au fost internate în urma incendiului, patru sunt la Spitalul Floreasca, dintre care una intubată din cauza arsurilor de căi respiratorii, iar celelalte două au fost duse la Spitalul "Sfântul Pantelimon”, a declarat miercuri, pentru News.ro, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa. Dintre cei patru răniţi de la Floreasca, unul are şi arsuri de căi respiratorii, precum şi la faţă şi în cavitatea bucală, acesta fiind intubat şi internat în Secţia de mari arşi. Ceilalţi trei au fost internaţi în Secţia de chirurgie plastică. „Toţi pacienţii au arsuri la mâini şi la faţă, la cei de la Spitalul Sfântul Pantelimon fiind de gradele I şi II”, a precizat Opriţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, la locul incendiului au fost trimise 14 autospeciale de stingere, o autoscară, şase ambulanţe SMURD şi un echipaj de la Detasament Special de Salvatori.

Incendiul a cuprins o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, în interiorul halei ard generalizat mase plastice şi  material lemnos. În apropiere se află o altă hală, existând riscul ca flăcările să se extindă şi la aceasta.

Patru persoane sunt rănite, acestea fiind preluate de echipajele SMURD.

Vasile a precizat că există informaţii că alte două persoane ar fi fost în hala cuprinsă de flăcări.

Pompierii au realizat un dispozitiv circular şi intervin atât pentru stingerea incendiului din hală, cât şi pentru protejarea vecinatăţii şi limitarea extinderii flăcărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net