Incendiu într-un bloc din Galați. 35 de persoane au fost evacuate în toiul nopții

Ultima actualizare:

    Trei dintre locatari s-au intoxicat cu fum, o femeie fiind scoasă inconştientă din apartamentFoto: ISU Galaţi
Trei dintre locatari s-au intoxicat cu fum, o femeie fiind scoasă inconştientă din apartamentFoto: ISU Galaţi

Un incendiu de proporţii a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un bloc din Galaţi, locatarii fiind evacuaţi, unii dintre ei fiind vârstnici sau imobilizaţi la pat, anunță News.ro.

Potrivit ISU Galaţi, incendiul a fost semnalat după miezul nopţii, la un apartament de la parterul unui bloc. La faţa  locului s-au deplasat mai multe echipaje. Când au ajuns la locul incendiului, focul se manifesta intens cu flacără şi fum dens la un apartament de la parter, care a fost distrus în totalitate.

Fumul s-a răspândit în tot blocul, astfel încât pompierii au mers la fiecare apartament pentru a anunta persoanele. O parte dintre locatari se autoevacuaseră, în timp ce pompierii au scos din apartamente 35 persoane, o parte fiind vârstnici şi locatari cu probleme de mobilitate.

Trei dintre locatari s-au intoxicat cu fum, o femeie fiind scoasă inconştientă din apartament. În urma primelor verificări, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului ca fiind neglijenţa unui tânăr care a lăsat o lumânare aprinsă în timpul nopţii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net