Incendiu într-un bloc. 100 de persoane au fost evacuate

Ultima actualizare:

    Blocul în flăcări se află în centrul orașului Bacău
Blocul în flăcări se află în centrul orașului Bacău

O sută de persoane dintr-un bloc din Bacău au fost evacuate azi-nopate din cauza unui incendiu la acoperişul imobilului. Pompierii au intervenit cu zece maşini.

Un incendiu puternic care a cuprins acoperişul unui bloc de locuinţe de pe strada Prieteniei din municipiul Bacău a impus evacuarea a o sută de persoane din două scări ale imobilului.

Măsura a fost dispusă de către pompierii care au intervenit pentru stingerea flăcărilor cu scopul de a preveni intoxicaţia cu fum sau gaze toxice a locatarilor.

După aproximativ două ore, pompierii au stins flăcările, iar după verificarea panourilor electrice au permis revenirea în locuinţe.

Au ars 300 mp de acoperiș

”În urma incendiului, au ars 300 metri pătraţi de acoperiş de pe două din cele patru scări ale blocului. De asemenea, au fost afectate apartamentele de la parter şi etajul I, unde apa a refulat în casă pe instalaţiile sanitare, în condiţiile în care conducta de preluare a apelor pluviale de pe acoperiş a cedat”, a declarat pentru news.ro Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza care a condus la aprinderea acoperişului.    

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net