Incendiu de proporții la marginea Capitalei! Patru case au fost făcute scrum

Ultima actualizare:

    Pompierii au avut o noapte grea de PaşteFoto: Arhiva Click!
Pompierii au avut o noapte grea de PaşteFoto: Arhiva Click!

Un incendiu violent a avut loc sâmbătă noapte (12 martie), la marginea Capitalei. Patru case au fost mistuite de flăcări, din fericire niciun locatar nu a fost rănit.

Focul a izbucnit în jurul orei 3 dimineața și s-a întins pe o suprafață de 200 de metri, potrivit știrileprotv.ro. La fața locului, au intervenit 8 autospeciale de pompieri pentru stingerea focului și o ambulanță SMURD. Incendiul a avut loc pe strada Bunesti, în zona Bucureștii Noi, la ieșirea din Capitală spre Chitila.

Oamenii au reușit să se salveze singuri și, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Au rămas în urmă, însă, pagume materiale uriașe, pentru care oamenii sunt nevoiți să scoată bani din buzunar, pentru că nu aveau asigurare în caz de incendiu. Vecinii spun că cel mai probabil focul a pornit de la o sobă, într-o casă veche, unde locuia o bătrână. În această zonă, casele sunt lipite între ele, ceea ce a făcut ca incendiul să se extindă rapid, așa că oamenii au scos din case ce au mai putut salva. 

Pompierii s-au luptat zeci de minute cu flăcările și au ținut sub control focarele care ar fi putut să izbucnească din moment în moment. 

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net