Incendiu de amploare la o hală din Câmpia Turzii. Se investiseră 4 milioane de euro în clădire

incendiu_campia_turzii.jpg

incendiu hala campia turzii
Un incendiu de amploare a izbucnit joi dimineață la o hală din Câmpia Turzii
foto: monitorulcj.ro

O hală de peste 4000 de metri pătrați din Câmpia Turzii a fost curăprinsă de flăcări joi dimineață, 12 decembrie. Mai multe mașini de pompieri acționează la fața locului, unde sunt și mari degajări de fum.

"Am fost alertați în jurul orei 7.30 despre un incendiu de amploare la o hală industrială din Câmpia Turzii. Se intervine în aceste momente cu 5 autospecialele pentru stins incendii și două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la tot acoperișul halei, pe o suprafață de circa 4000mp. Intervenția este sprijinită și de o autospecială pentru stins incendii din cadrul serviciului voluntar pentru situații de urgență al municipiului Câmpia Turzii. Un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului. Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent.", a transmis ISU Cluj, conform monitorulcj.ro.

incendiu_hala_campia_turzii.jpg

incendiu hala campia turzii
O hală de peste 4.000 de mp din Câmpia Turzii a fost cuprinsă de flăcări
foto: monitorulcj.ro

 

Hala este o filială a unei fabrici din Timișoara, iar investițiile au depășit 4 milioane de euro. Cauza probabilă a producerii incendiului este un scurt circuit, notează DIGI24.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1