Incendiu în Capitală, pe Șoseaua Colentina. Un bărbat a fost găsit mort în apartament

Ultima actualizare:

    Incendiu pe Șoseaua Colentina
Incendiu pe Șoseaua Colentina

În seara zilei de 5 ianuarie 2017, Poliția din Capitală a fost sesizată referitor la un incendiu aflat pe Șoseaua Colentina, în sectorul 2. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de pompieri și polițiști ai Secției 7 pentru a asigura protecția persoanelor aflate în acea zonă.

Incendiul s-a produs în jurul orei 20. Polițiștii și pompierii au intervenit, evacuând mai mulți locatari, însă după ce au reușit să scoată în siguranță persoanele din bloc, au găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat, în unul dintre apartamente. 

Cercetările preliminare au arătat faptul că bărbatul a murit din cauza unei agresiuni. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă ribunalul București și Serviciul Omoruri, pentru a fi stabilit contextul în care bărbatul a decedat. 

Conform Observator, ar fi fost vorba despre o crimă, o femeie și-a ucis iubitul cu o farfurie, iar apoi i-a dat foc la casă. 

"Fiind identificată, femeia aflându-se în stare de ebrietate, a recunoscut că ea l-a omorât,  aplicându-i mai multe lovituri în cap cu o farfurie și a provocat incendiul. Autoarea faptei a fost reținută de polițiștii Secției 7", s-a arătat într-o informare a Poliției.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net