Încă un tânăr a murit înghiţit de apa mării

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost dat dispărut de sâmbătă
Bărbatul a fost dat dispărut de sâmbătă

Tragediile s-au ţinut lanţ pe Litoral, în acest sezon.

16 oameni şi-au găsit sfârşitul în apele nervoase ale mării, un număr alarmant de mare! Luni seara, marea a mai făcut o victimă. E vorba de un tânăr de 29 de ani, care a fost scos de scafandrii ISU Dobrogea, din zona Capul Turcului din Eforie Nord. Bărbatul fusese dat dispărut încă de sâmbătă, dar de abia luni seară un turist i-a zărit trupul plutind pe apă şi a chemat forţele de intervenţie.

Se pare că tânărul a dispărut în valuri, după ce s-a aventurat în mare, deşi era arborat steagul roşu. Turiştii trebuie să ştie că, atunci când e arborat steagul roşu, nu au voie să intre deloc în apă. Este interzis,pentru că sunt curenţi puternici, valuri mari, sau poate chiar invazii de meduze. Steagul galben ne arată că marea este mai liniştită, dar intrarea în apă este recomandată doar celor care ştiu foarte bine să înoate.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net