Încă un pacient de la Matei Balș, aflat în pavilionul afectat de incendiu, a murit. Bilanțul a ajuns la 11 decese

incendiu-bals.jpg

Incendiu Matei Balș
Încă un pacient cu COVID-19 transferat din pavilionul de la Institutul Matei Balş afectat de incendiul de acum zece zile a decedat
Sursa foto: Mediafax/Andreea Alexandru

Încă un pacient dintre cei aflaţi în pavilionul de la Institutul "Matei Balş" care a fost afectat de un incendiu, săptămâna trecută, a murit. Ministerul Sănătăţii (MS) a anunţat că este vorba despre o femeie de 84 de ani, care fusese apoi transferată la Spitalul Elias şi care avea o formă severă de COVID-19 şi multiple comorbidităţi.

"Ministerul Sănătăţii a fost informat, în această dimineaţă, despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021", se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri (3 februarie), de Ministerul Sănătății.
 
Este vorba despre o pacientă în vârstă de 84 de ani. Femeia a fost transferată după incendiu la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta multiple comorbidităţi.  Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului. Acesta este al unsprezecelea deces înregistrat în rândul pacienţilor care s-au aflat în pavilionul afectat de incendiu.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1