Încă un miliardar la DNA: Tiberiu Urdăreanu e acuzat de corupţie

Ultima actualizare:

    Tiberiu Urdăreanu se află pe locul 49 în topul miliardarilor români
Tiberiu Urdăreanu se află pe locul 49 în topul miliardarilor români

Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului de UTI, ce efectuează activități în domeniul IT, a fost adus joi (29 octombrie), cu mandat, în fața procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru audieri într-un dosar de corupție.

Încă un bogat om de afaceri a fost dus cu mandat la DNA, într-un dosar de corupție. Numele miliardarului Tiberiu Urdăreanu (62 ani) este legat de toate instalațiile electronice, semaforizare și IT din Capitală și nu numai, prin firma pe care o conduce UTI.

Averea lui este estimată la 75 de milioane euro și se află pe locul 49 în Topul Forbes, cu afaceri în domeniile: sisteme de securitate, instalaţii, construcţii.

Este maior în rezervă, fiul fostului șef al Comandamentului Trupelor de Tancuri și Auto în vremea regimului comunist.

Tiberiu Urdăreanu s-a născut la Dej și a absolvit două facultăți: Automatica și Comerțul. Este căsătorit cu Lucia Urdăreanu.

În 1990, Tiberiu Urdăreanu, a început să construiască un adevărat imperiu financiar în jurul grupului de firme UTI Systems.

Omul de afaceri povestea la acea vreme că, într-un moment de inspirație, a înființat împreună cu soția sa și cu un prieten o asociație familială, iar prima tranzacție a fost vânzarea unui laptop.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net