Încă trei bebeluşi au fost internaţi cu probleme digestive

bebe9-actu-foto-baza-bebelu.jpg

La ”Marie Curie” mai sunt şase copii monitorizaţi de medici

Alţi trei copii cu probleme digestive au fost internaţi în acest weekend în spitalele din judeţul Argeş. Astfel că numărul bebeluşilor spitalizaţi ajungea ieri la 45, a anunţat Prefectura Argeş, care a ţinut să precizeze că 32 dintre ei sunt mai mici de doi ani.

Cei mai mulţi, respectiv 26, se află la  Spitalul de Pediatrie Piteşti, trei copii la Spitalul Câmpulung, doi primesc îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Piteşti,  iar un altul este internat la Spitalul Curtea de Argeş.

Cei de la prefectură au mai precizat că un copil a fost transferat de la Spitalul de Pediatrie Piteşti la ”Matei Balş” din Capitală, fiind diagnosticat cu boală diareică acută. E vorba despre un copil de 1 an şi 10 luni, din localitatea Poiana Lacului.

În ceea ce-i priveşte pe cei şase micuţi de la ”Marie Curie”, internaţi cu sindromul hemolitic uremic, sunt veşti bune. Duminică, Ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a spus că starea lor este stabilă.

Loading...
 
 

Citește și

  • bebelus marie curie ministru

    Ministrul Sănătății a făcut o vizită la Spitalul „Marie Curie”, duminic (28 februarie) Acesta a confirmat faptul că starea bebelușului adus aici miercuri (24 februarie) de la Mioveni s-a ameliorat. La început, starea copilului se înrăutățise după ce a fost trimis de la un spital la altul neprimind tratamentul corespunzător. În zilele următoare alți doi bebeluși urmează să fie externați (din cei șase care au fost diagnosticați cu sindromul hemolitic uremic).

  • bebelusi arges bacterie ancheta scandal

    Declaraţii-şoc în cazul îmbolnăvirii bebeluşilor. Medicul conferenţiar Laurențiu Belușică susţine că epidemiologii sunt de vină, iar autorităţile ar trebui să emită o alertă de călătorie în judeţul Argeş.

  • Doi bebeluşi morţi, alţi 10 internaţi, din care patru în stare critică. Acesta era, luni (15 februarie), bilanţul în cazul micuţilor infectaţi cu un microb digestiv. Situaţia este dramatică, mai ales că până la ora actuală nimeni nu a reuşit să afle de unde vine bacteria ucigaşă.

  • ministru sanatate bebelusi arges bacterie

    Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a venit vineri dimineaţă la Adevărul Live unde a discutat atât despre bacteria care ucide bebeluşii din Argeş, cât şi despre măsurile pe care le-au luat autorităţile în acest caz. Azi, ministrul urmează să meargă cu premierul Cioloş la Piteşti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1