Încă o tragedie în Bacău! Trei tineri au murit pe loc după ce au intrat cu mașina într-un copac

Ultima actualizare:

    Şoferul ar fi adormit la volanFoto: ISU Bacău
Şoferul ar fi adormit la volanFoto: ISU Bacău

După accidentul șocant produs duminică în localitatea Răcăciuni, unde 7 oameni și-au pierdut viața, o alt tragedie a avut loc în marți dimineață (28 iulie), de această dată în comuna Ițești, sat Dumbrava. Trei tineri au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac.

Patru persoane au fost implicate în accidentul produs în această dimineață, în comuna Itești, sat Dumbrava, județul Bacău. Din primele informații, la faţa locului au intervenit pompierii militari cu un echipaj de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și ambulanță SMURD de la Detașamentul Bacău, dar şi două ambulanțe SAJ, după ce o mașină în care se aflau patru persoane a intrat cu viteză într-un copac, relatează observatornews.ro. Cel mai probabil, șoferul a adormit la volan.

"Azi dimineață, în jurul orei 06.30, un conducător auto de 27 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bacău către Roman, în afara localității Dumbrava, posibil pe fondul oboselii la volan, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea caritabilă și a intrat în coliziune cu un copac. Din impact, 3 persoane au decedat, respectiv , conducătorul auto și alți doi bărbați, de 33 și 36 de ani, pasageri în autoturism. O tânără de 22 de ani, pasageră dreapta spate, a fost transportată la spital în stare gravă", au transmis polițiștii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net