Încă o gafă! Guvernul a greșit data din invitațiile la preluarea președinției UE

Ultima actualizare:

    Invitaților li se cere să confirme participarea până la 8 ianuarie 2018!FOTO: Facebook
Invitaților li se cere să confirme participarea până la 8 ianuarie 2018!FOTO: Facebook

Cineva de la Guvern vrea să ne amuze în fiecare zi! Executivul a comis-o din nou: a greșit data din invitațiile la un concert pentru preluarea președinției UE. Invitaților li se cere să confirme participarea până la 8 ianuarie 2018!

Au comis-o din nou! Senatorul PNL Alina Gorghiu a postat pe Facebook invitația primită din partea premierului Viorica Dăncilă pentru a participa la concertul care va avea loc joi, 10 ianuarie, la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Invitaților li se cere să confirme prezența până la data de 8 ianuarie 2018!

Alina Gorghiu a postat pe Facebook invitația primită la concertul de joi, 10 ianuarie, al Orchestrei Uniunii Europene și Filarmonicii George Enescu, ce marchează debutul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Senatorul Alina Gorghiu: ”Mi se cere să confirm prezența până la data de 8 ianuarie 2018!”
Senatorul Alina Gorghiu: ”Mi se cere să confirm prezența până la data de 8 ianuarie 2018!”

”Uite prostie! Primesc azi o invitație pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezența până la data de 8 ianuarie 2018! Oare «profesioniștii» din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm președinția rotativă!? Un lucru este cert: după domniile lor, am ratat să confirm prezența la concert cu un an. Mai mult, pentru un eveniment de o asemenea anvergură, mi se pare lipsă de respect să primesc invitația cu doar o zi înainte. Diletantism? Lipsă de organizare? Sau pur și simplu nepăsare? Dacă până și la lansarea deținerii de către România a Președinției Consiliului EU dai cu bâta-n baltă, ce speranțe să mai avem că următoarele șase luni se vor desfășura la standarde înalte de profesionalism!?”, spune Alina Gorghiu.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net