Încă o femeie a murit din cauza gripei! Bilanțul deceselor a ajuns la 69

Ultima actualizare:

    Bilanțul a ajuns la 15  morțiFoto: pixabay
Bilanțul a ajuns la 15 morțiFoto: pixabay

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a crescut la 69, potrivit ultimei informări a Centurlui Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

Ultima persoană decedată din cauza gripei este o femeie în vârstă de 41 de ani, din județul Olt. Aceasta a fost confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1) pdm09, având condiții medicale preexistente, nefiind vacinată antigripal. Femeia a murit sâmbătă (2 februarie), potrivit antena3.ro.

A fost declarată epidemie de gripă în România

Ministrul Sănătății, Sorin Pintea, a anunțat miercuri epidemie de gripă, după ce au fost înregistrate zeci de decese din cauza virusului, de la începutulsezon. Acesta a precizat că obiectivul Ministerului Sănătății este reducerea numărului de cazuri severe și de decese din cauza gripei. 

Specialiștii spun că sezonul gripal 2018-2019 a debutat mai devreme comparativ cu precedentul. Din acest motiv, s-au înregistrat până la această dată mult mai multe decese comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net