Încă doi locotenenți ai „capilor” Bodi-Tâmplaru, reținuți de polițiști. Cum au fost prinși

Ultima actualizare:

    Nicolae Andrei, zis ”Impresie”Foto: adevarul.ro
Nicolae Andrei, zis ”Impresie”Foto: adevarul.ro

Încet-încet, membrii grupării conduse de interelopul Adrian Tâmplaru, nașul afaceristului Alex Bodi, se întâlnesc după gratii. Alți doi locoteneți ai acestuia au fost prinşi de oamenii legii la Nădlac, pe sensul de intrare în România.

La o săptămână de la arestarea lui Alex Bodi și a nașului său, ambii anchetați într-un dosar complex de trafic de persoane, prostituție și proxenetism, încă doi membri au fost reținuți, scrie adevarul.ro. Andrei Nicolae (35 de ani), poreclit  „Impresie” și Florin Baznac (33 de ani), zis ”Buric” racolau tinere şi le obligau să se prostitueze. Ei au fost prinși în cursul zilei de 17 noiembrie, în punctul de trecere Nădlac 2, pe sensul de intrare în România. Pe numele lor fuseseră emise mandate de aducere.

”Impresie” și ”Buric”, pe mâinile anchetatorilor

Poliţiştii de Combaterea Criminalităţii Organizate din Craiova au pus în executare cele două mandate de aducere. ”Impresie” şi ”Buric” sunt acuzaţi de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi spălare a banilor. Ancheta poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova şi a procurorilor D.I.I.C.O.T. arată că cei doi bărbaţi, împreună cu alte persoane din Craiova, Sibiu şi Bucureşti, ”ar fi făcut parte dintr-un grup infracţional organizat cu preocupări infracţionale privind racolarea, transportul şi exploatarea sexuală a mai multe minore şi tinere în Germania, Marea Britanie şi Austria”.

Opt arestați în dosar

Pe 11 noiembrie a.c., au fost puse în aplicare 23 de mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Braşov, Giurgiu şi Ilfov, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi spălare a banilor. 8 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind desfăşurate în continuare activităţi pentru punerea în aplicare a tuturor mandatelor de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea acestor infracţiuni. Printre cei arestați se află interlopul Adrian Tâmplaru și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi. Acesta din urmă a fost ”trădat” de o altă fostă soție, pe care o obligase să se prostitueze în Germania. 

Citește și: 

Alex Bodi, săltat de mascați și dus la audieri, într-un dosar de proxenetism. Liderul grupării, nașul fostului soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane. A fost denunțat de o fostă soție, pe care o prostitua în Germania 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net