A împuşcat un poliţist în umăr! Pistolarul din Bistriţa, unul şi acelaşi cu jefuitorul băncii?

Ultima actualizare:

    Cartierul Subcetate din Bistriţa, scena acţiunii derulate marţi după-amiazăFoto: "Adevărul"
Cartierul Subcetate din Bistriţa, scena acţiunii derulate marţi după-amiazăFoto: "Adevărul"

Acţiune în forţă, ca-n filmele americane! Un poliţist a fost împuşcat marţi după-amiază într-un cartier de case din Bistriţa. Bărbatul a fost dus la spital, cu o rană la umăr, iar surse spun că atacatorul ar fi chiar cel care a comis un jaf armat, în urmă cu o săptămână, la o sucursală Raiffeisen Bank din oraş. Reprezentanţii spitalului spun că şi atacatorul a fost împuşcat în schimbul de focuri, având o rană la coapsă.

„În data de 12.07.2016, în jurul orei 17.30, au fost aduşi în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa doi bărbaţi implicaţi în schimbul de focuri din cartierul Subcetate”, a declarat doctorul Mihaela Mastan. “Ambii sunt stabili hemodinamic, conştienţi şi cooperanţi, fiind în curs de investigaţii pentru stabilirea diagnosticului şi a atitudinii terapeutice. Una din victime, şi anume angajatul MAI, are ca diagnostic de etapă plagă împuşcată braţ stâng, suspect fractură humerus stâng, iar cealaltă persoană prezintă o plagă împuşcată la nivelul coapsei“, a adăugat medicul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.SMURD a solicitat un elicopter pentru a-l putea transporta pe poliţistul rănit la Târgu Mureş, la o clinică de specialitate. Este vorba despre Paul Andreica, şeful de la Investigaţii Criminalistice Bistriţa Năsăud.

A furat 19.000 de lei în 30 de secunde

Agresorul a scos pistolul în incinta sucursalei Raiffeisen
Agresorul a scos pistolul în incinta sucursalei Raiffeisen

Surse susţin că bărbatul care l-a împuşcat pe poliţist ar fi cel care a jefuit, săptămâna trecută, o sucursală Raiffeisen Bank din Bistriţa. Agresorul, care purta o şapcă şi ochelari de soare, a intrat cu un pistol şi a ameninţat o casieră. Hoţul avea o sacoşă în mâna stângă, în care a pus cei 19.000 de lei luaţi din bancă, apoi s-a făcut nevăzut pe o străduţă din apropiere. Operaţiunea a durat în jur de 30-40 de secunde, fără ca vreo persoană să fie rănită. Aceleaşi surse spun că agresorul ar fi cunoscut cu antecedente penale în România şi în Italia, fiind recent eliberat condiţionat dintr-un penitenciar. De asemenea, autorul ar avea 35 de ani şi ar avea la activ mai multe condamnări pentru furt, jaf şi ultraj. Deocamdată, identitatea atacatorului nu a fost confirmată oficial de reprezentanţii Poliţiei. 

image
image
image
image
image
image
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net