Imperiul Aldis începe să se clatine!

Ultima actualizare:

Rămasă la conducerea afacerii, fiica adoptivă a celui mai bogat om din Bărăgan se află în impas. Salariile celor peste o mie de angajaţi nu au fost plătite integral, iar oamenii nemulţumiţi au ieşit în stradă.

Probleme sunt şi cu achitarea datoriilor către furnizori. Ca să rezolve situaţia, actuala conducere s-a gândit să facă reduceri de personal.

Astfel, noul an aduce veşti triste pentru 191 de angajaţi de la fabrica de mezeluri. Din ianuarie 2012, aceştia vor rămâne fără pâine. Sătui să mai rabde, aproximativ 200 de oameni au ieşit în stradă, pe 23 decembrie, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile.

Oamenii spuneau că n-au ce pune pe masă de sărbători, încercând în acest fel să forţeze mâna patronilor de a le plăti lefurile.

Imediat după moartea tragică a miliardarului George Naghi, afacerea a început să scârţâie. La conducerea fabricii a rămas Gina Tănase, fiica adoptivă a lui George Naghi, şi soţul acesteia, Vasilică. Apropiaţii familiei spun că în această vară, Alina, soţia lui George Naghi, intenţiona să vândă ferma, cel mai drag loc al miliardarului, terenurile agricole, dar şi vila de pe malul Dunării, încercând astfel să rezolve din problemele financiare ale companiei.

Click!spune

Firma Aldis reprezintă o investiţie de circa 70 de milioane de euro, cu o capacitate de aproximativ 150 de tone de produse pe zi. Aldis Călăraşi, companie ale cărei baze au fost puse de George Naghi în anul 1991, este al treilea mare jucător de pe piaţa procesatorilor de carne din România, cu afaceri de 97,6 milioane euro în 2010.

Familia Naghi figurează în topul Forbes cu o avere de 28 milioane de euro, dar şi cu datorie de aproximativ 9 milioane de lei la Fisc.

Mai citeşte:

Fiul lui George Naghi: «Tatăl meu şi-a văzut nepoţica, a pupat-o şi în câteva ore a murit!»

Oamenii

merg la malul de care s-a izbit omul de afaceri cu şalupa

George

Naghi, patronul Aldis, a murit într-un accident nautic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net