Împăcare istorică! Viorica Culea şi mama ei, "întâlnire" de gradul zero

Ultima actualizare:

    Viorica Culea s-a întors de câteva zile în AmericaFoto Arhivă Personală
Viorica Culea s-a întors de câteva zile în AmericaFoto Arhivă Personală

Tânăra de 20 de ani care a venit în România pentru a-şi căuta familia biologică are toate motivele să zâmbească. După ce a trăit un adevărat şoc când mama ei a înjurat-o ca la uşa cortului şi a acuzat-o că i-a distrus viaţa, Viorica Culea a reuşit să o înduplece pe femeie.

Cele două au luat legătura pe Internet şi au vorbit pentru prima dată civilizat. Din imaginile postate de Viorca Culea pe un site de socializare se pare că mama şi fiica au îngropat securea războiului. Recent, întoarsă pe pământ american, acolo unde a trăit vreme de 20 de ani, Viorica a contactat-o din nou pe Mirela, care a revenit la sentimente mai bune. Iniţial, prima discuţie telefonică dintre ele s-a încheiat brusc, doar după câteva secunde, timp în care femeia care i-a dat naştere şi ulterior a abandonat-o la spital, i-a spus fetei cuvinte grele

Viorica Culea şi mama ei, Mirela, într-o convorbire video pe Internet
Viorica Culea şi mama ei, Mirela, într-o convorbire video pe Internet

Înca de la naştere, Mirela nu a vrut să ştie nimic de fetiţa pe care a purtat-o în pântece şi a lăsand-o la orfelinat. Destinul a făcut ca Viorica Culea să fie adoptată de o familie de americani şi să creasca în siguranţă. După majorat a început să îşi caute părinţii, cercetările ei provocând un adevărat cutremur în familia americană. La scurt timp, relaţia dintre tânără şi părinţii adoptivi s-a răcit, iar acum abia dacă îşi mai vorbesc. Luna trecută, a venit în România şi a reuşit să-şi găsească bunicul şi a făcut mai multe teste ADN pentru a vedea şi cine este tatăl ei. Cu Mirela Culea a vorbit doar pe Facebook, însă femeia şi-a schimbat la scurt timp contul cu unul bărbătesc pentru ca tânăra să nu-i mai dea de urmă. "Ştiu că şi-a schimbat contul, ca să nu o mai găsesc. În 2012 eram prietene pe Facebook, dar pe urmă m-a şters, m-a blocat. Nu a vrut să auda de mine", povestea recent spus Viorica.

Mirela Culea trăieşte în Italia unde are grijă de o familie de oameni bătrâni. Femeia s-a opus până acum ca Viorica să ajungă în casa bunicul din brăila, ba chiar l-a ameninţat pe tatăl ei că îl va otrăvi dacă o primeşte pe fată acasă. Povestea are însă un final fericit se pare, căci Mirela nu mai este atât de supărat pe fiica ei, dovadă fiind imaginile postate de tânără în urmă cu puţin timp.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net