«Îmi vine să plâng! Mi-aţi adus primul câştig din viaţa mea»

8_foto-1-6coloane.jpg

Constantin Sardaru a plecat acasă la volanul Peugeot-ului câştigat la Click!MANIA
Citeste tot despre: 

„Iaca, a dat norocul peste mine!”, au fost primele cuvinte pe care ni le-a spus Constantin Sardaru (72 de ani), care are de azi în garaj un superb autoturism Peugeot 308, în valoare de 97.862 de lei.

Gălăţeanul abia şi-a putut stăpâni lacrimile când a văzut prima oară maşina. “Îmi vine să plâng, dar sunt lacrimi de bucurie. Nu mă aşteptam să fiu eu norocosul! Am văzut maşina asta două luni de zile pe prima pagină a ziarului şi acum plec cu ea acasă. E incredibil! N-am mai câştigat niciodată nimic, iar la loto joc săptămânal. Când am dezlipit lozul şi am văzut cele trei simboluri identice am rămas fără cuvinte”, ne-a spus pensionarul emoţionat. Constantin locuieşte în Galaţi cu soţia sa, Aurica, şi până să iasă la pensie a lucrat ca şofer macaragiu. 

Mai ai două zile să ne iei premiile

“Am permis pentru toate categoriile că asta mi-a plăcut să fac. Am străbătut toată ţara asta în tinereţe. Am acasă o Dacia din 1989, care şi-a făcut treaba săraca, dar acum o să mă despart de ea. O să o vând sau o să o duc la dezmembrări şi o să rămân cu «frumuseţea» asta de maşină. Copiii mei au maşină, aşa că o să mă bucur cu  soţia de ea”, ne-a mai spus bărbatul, care citeşte Click! de când ziarul a apărut pe piaţă. 

“Când nu au ziarul la chioşcul de lângă bloc, străbat tot cartierul până-l găsesc. Îl citesc şi eu, şi soţia. E un ziar complet, care mă ţine la curent cu tot ce se întâmplă în ţară, dar şi pe Glob, şi nici nu costă mult”, a conchis câştigătorul. Constantin a plecat ieri spre Galaţi, la volanul noii sale maşini, şi spune că următorul drum îl va face până la Huşi, judeţul Vaslui, acolo unde locuieşte fiul său. Maşinile s-au dat, dar mai avem premii pentru tine! Azi şi mâine verifică primul loz de pe prima pagină a ziarului Click! şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. 

Mai sunt în joc: premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, pături Dormeo, robinete electrice Delimano, şurubelniţe, seturi de cafea, baterii externe, cărucioare de cumpărături şi creme. Mult succes tuturor!

 

Fişă tehnică 

Model: PEUGEOT 308 ALLURE, 5 uşi

Combustibil: motorină

Normă de poluare: Euro 6

Accelerare de la 0 la 100 km/h (sec): 11.6

Viteza maximă: 196 (km/h)

Demaraj: 1000 metri (sec): 32.8

Dotări: scaune încălzite faţă, cameră de mers înapoi, computer de bord, portbagaj iluminat, priză 12 V, sistem recirculare aer, lămpi semnalizate laterale, închidere centralizată cu telecomandă, plafonieră cu temporizare, comenzi audio pe volan;

Preţ: 97.862 lei

Marius Stoica e fericitul câştigător al Loganului de la Click!

8_foto-3-2coloane.jpg

Marius Stoica a câştigat maşina cu o săptămână înainte de nunta lui

 

În urmă cu două săptămâni, Marius Stoica (38 de ani) a câştigat prima maşină de la Click!MANIA, o Dacia Logan nou-nouţă, în valoare de 34.000 de lei. Surpriza a fost cu atât mai mare având în vedere că bucureşteanul se pregătea de însurătoare. „Este un cadou frumos de nuntă şi mi-am propus să fac cu ea turul ţării în luna de miere”, ne-a declarat atunci bărbatul, care lucrează ca funcţionar public.

Loading...