Imagini șocante la Spitalul Județean Călărași: un pacient se târăște pe asfalt

Ultima actualizare:

    Imagini șocante la Spitalul Județean Călărași: un pacient se târăște pe asfalt în fața unității medicalecaptura stiripesurse.ro
Imagini șocante la Spitalul Județean Călărași: un pacient se târăște pe asfalt în fața unității medicalecaptura stiripesurse.ro

Un bărbat se târăște pe asfalt în fața Spitalului Județean Călărași, în timp ce un infirmier, care duce un cărucior cu rotile. Imaginile postate luni seara (15 octombrie) pe Facebook a șocat pe internauți.

Imagini șocante la Spitalul Județean Călărași: un pacient se târăște pe asfalt în fața unității medicale. Un asistent trece pe lângă el cu un cărucior cu rotile, vorbește cu el, apoi își vede de drum.

Internauții au fost șocați să vadă aceste imagini cu un om în suferință este tratat în acest fel de cadrele medicale.

Conducerea Spitalului Județean Călărași a deschis o anchetă internă, după ce pe au apărut imaginile cu un pacient care tocmai ieșise din spital și care se târăște pe asfalt. Medicii de gardă spun că pacientul nu a dorit să primească tratament, scrie Mediafax.

Medicul șef al UPU Călărași, dr. Viorica Gheorghiță, a declarat presei că, într-adevăr, pacientul a primit îngrijiri pentru intoxicația alcoolică de care suferea, apoi a plecat, fără voia medicilor.

”Pacientul a fost adus de ambulanță fiind sub influența băuturilor alcoolice, lucru care s-a consemnat și la venirea lui. Pacientul era conștient, cooperant, echilibrat din punct de vedere hemodinamic. S-au făcut investigații. În urma investigațiilor, doamna doctor de garda a stabilit diagnosticul pentru pacient: intoxicație acută etanolică, stare de agitație psihomotorie, halenă alcoolică. S-a administrat pacientului tratament în UPU, pacientul și-a smuls branula și a părăsit camera de garda fără aviz spunând că vrea să ajungă în Slobozia, întrucât are domiciliul acolo și vine cineva să îl ducă”, a spus medicul, citat de stiripesurse.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net