Imagini şcoante la Mamaia. Zeci de copii s-au prăbuşit în gol după ce scena s-a rupt

scena.jpg

scena festival mamaia copiilor
Scena s-a rupt chiar la festivitatea de decernare a premiilor
foto: captură video

O festivitate de premiere s-a transformat într-un coşamr pentru părinţii copiilor care au cântat la Mamaia. În momentul decernării premiilor scena s-a rupt pur şi simplu sub greutatea micuţilor. Teribilul incident s-a petrecut sub privirile neputincioase ale părinţilor.

Spectacol întrerupt brusc la Mamaia după ce scena festivalului s-a rupt. Copiii au intrat în panică şi au început să ţipe, moment în care prezentatoarea festivalului a cerut "câteva minute de publicitate".

"Haideți, vă rog frumos, să încercăm să luăm un minut de publicitate până reparăm scena. Eu o să înot probabil până în spate", a încercat actriţa Diana Dumitrescu să repare situația.

Niciun copil nu a fost rănit, dar părinţii sunt extrem de revoltaţi după toate cele întâmplate. 

moment_scena.jpg

mamaia copiilor scena rupta
Momentul când scena s-a rupt, sub greutatea copiilor
foto: captură video Libertatea

”Primăria este finanțator. Pe această scenă ei au realizat o butaforie. Acea suprastructură, din ce am înțeles, a cedat și s-a lăsat aproximativ 20 de centimetri. Noi vom lua toate măsurile ca acest gen de incidente să nu se mai repete și dacă este vina organizatorilor, îi vom sancționa. Colegii mei vor face un fel de anchetă cu privire la modul în care a fost organizat, pentru că nu este singura nemulțumire legată de eveniment. Mulțumesc lui Dumnezeu că nimeni nu a fost rănit. Am primit mai multe reclamații legate de inabilități în organizare. Vom face un raport și îl vom face public” a spus Decebal Făgădău, primarul Constanței.

loading...
Loading...

Citește și