Imagini revoltătoare! Bebeluș rănit și neglijat în spital: «Femeia de serviciu i-a scos branula»

bebelus-spital-rana.jpg

Un bebeluș a plecat acasă cu o rană la mânuță, după ce a fost internat într-un spital din Hunedoara
Foto: Pixabay

Caz revoltător într-un spital din Hunedoara, după ce mama unui bebeluș în vârstă de doar 5 luni a arătat imagini cu rănile pe care micuța ei le-a suferit în timp ce era internată în spital. Femeia a explicat că fetița ei a fost neglijată și că, în cele din urmă, atunci când a avut nevoie să îi fie scoasă branula, cea care a venit să facă acest lucru a fost femeia de serviciu a unității spitalicești.

Mama unui bebeluș în vârstă de 5 luni a publicat pe rețelele de socializare imagini cu rănile pe care copilașul ei le-a suferit după ce a fost internat la Spitalul Municipal Vulcan, din județul Hunedoara, în urma schimbării branulelor. Femeia a dezvăluit, de asemenea, că, în final, cea care i-a scos branula bebelușului a fost femeia de serviciu.

Un bebeluș de 5 luni a plecat din spital cu răni la mânuță

Bebelușul a plecat acasă cu o rană vizibilă, umflată, și cu pielea din zona respectivă descuamată, a informat gddhd.ro. Mama bebelușului a povestit că fetiței a trebuit să îi fie pusă o branulă, operație care nu a reușit din prima încercare. Femeia a dezvăluit apoi că persoana care i-a scos ultima branulă a bebelușului a fost femeia de serviciu. „Am ajuns cu bebelușul la spitalul din Vulcan pe 13 februarie. Copilul tușea acasă de ceva timp și pentru că nu i-a trecut tusea, am zis că este cazul să apelez la un doctor specialist.

bebelus-2-1.jpg

Medicii susțin că este doar o alergie la leucoplast
Foto: Facebook

Fetița a fost internată în spital, cu diagnosticul roșu în gât, pentru mai multe investigații și să fie sub tratament și sub observație medicală. Joi dimineață, a încercat doamna asistentă să îi pună branula, s-a chinuit aproape o oră. Eu înțeleg, nu acuz. Bebelușii nu au vene, se văd foarte greu. Până la urmă, a reușit și i-a pus o branulă la picioruș. Dar, până seara, piciorușul s-a umflat butuc. A trebuit scoasă branula din nou”, a spus aceasta, potrivit Libertatea. Micuța a avut din nou nevoie de branulă ulterior. 

„Din nou, s-a chinuit asistenta să îi pună branula, dar fără succes. Deci, în noaptea de joi spre vineri, fetița a stat fără branulă. Dimineața, la fel. După o oră, doamna asistentă a reușit să îi pună o branulă în mânuță. Așa a fost lăsată branula, timp de o săptămână. A fost pusă cu leucoplast, iar peste leucoplast i-a fost pus un bandaj”, a mai explicat mama bebelușului. 

bebelus.jpg

Foto: Facebook

„La final, mi-e și rușine să vă spun, femeia de serviciu a fost cea care a venit și i-a scos branula fetiței din mânuță. Nici măcar asistenta. Când i-a fost scoasă branula, am observat rănile. Doamna asistentă nu a vrut să vină să vadă fetița, a spus că este normal și că fetița mea este alergică la leucoplast”, a explicat femeia, căreia i s-a spus să își trateze micuța cu niște cremă de gălbenele.

În replică, directorul spitalului din Vulcan, medicul Cătălin Popa, a anunțat începerea unei cercetări preliminare pentru a vedea modul în care personalul medical și-a îndeplinit atribuțiile. Astfel, tot personalul de pe secția Pediatrie, cel care a intrat în contact cu bebelușul, va trebui să dea explicații. „Am depus plângere la managerul spitalului, am atașat și pozele cu fetița, dar până în momentul de față nu am primit niciun răspuns. Mai mult, doctorii susțin că este vina mea pentru că trebuia să știu că fetița mea este alergică la leucoplast și că trebuia să verific eu, ca mamă, branula”, a adăugat mama copilașului. 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1