Imagini rare cu soţia lui Corneliu Vadim Tudor

sotia_lui_corneliu_vadim_tudor_-_adevarul.jpg

sotia lui corneliu vadim tudor
Soția lui Corneliu Vadim Tudor apărea în public doar la evenimente importante, precum alegerile
Foto: Adevarul

Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Familia politicianului este cea mai afectată de tragedie, iar multă lume se întreabă cum arată soţia lui Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu şi Doina Vadim Tudor s-au căsătorit în 1987, când scriitorul avea 37 de ani. Au rămas împreună timp de 28 de ani, până când – la fel ca într-o poveste de dragoste frumoasă – moartea i-a despărţit.

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor, ieşiri rare în public

Pe cât de mediatizat a fost fondatorul Partidului România Mare, pe atât de discret s-a manifestat soţia lui Corneliu Vadim Tudor.

Doina a avut ieşiri publice destul de rare, iar cele mai multe fotografii alături de bărbatul de care şi-a legat destinul au fost făcute cu prilejul alegerilor. Tăcută, la braţul soţului ei, doamna Vadim Tudor nu a acordat vreodată declaraţii legate de politică, un domeniu pe care i l-a lăsat în exclusivitate acestuia.

Situaţia era cu totul alta în intimitatea căminului. A spus-o chiar politicianul, într-un interviu acordat postului Acasă TV în 2013. Soţia lui Corneliu Vadim Tudor era „stăpână” în casă, alături de cele două fiice, Lidia şi Eugenia. Un om „sensibil, ascultător şi supus” celor trei femei din viaţa sa, aşa era descris în materialul respectiv.

Cu toate că le îndeplinea aproape orice dorinţă, liderul PRM se mândrea că avea reguli foarte stricte acasă şi că era o singură încăpere în care nu ar fi intrat deloc: bucătăria.

Ziua în care Doina a devenit soţia lui Corneliu Vadim Tudor

Fondatorul Partidului România Mare era un obişnuit al emisiunilor de televiziune şi în câteva rânduri şi-a adus fetele în platou. Nu a făcut la fel cu soţia lui, dar a prezentat imagini de la nunta din 1987. O femeie frumoasă, elegantă şi trasă ca prin inel – aşa arăta soţia lui Corneliu Vadim Tudor în urmă cu 28 de ani.

nunta_vadim_tudor.jpg

sotia lui corneliu vadim tudor
Soția lui Corneliu Vadim a fost o femeie foarte frumoasă și discretă
Foto: arhiva personală

Evenimentul a fost amplu, cu mulţi invitaţi, dar s-a desfăşurat într-un context delicat. „Am făcut nunta şi pentru că era mama bolnavă. După un an, ea s-a prăpădit”, a povestit politicianul la Antena 1.

nunta_lui_vadim_tudor.jpg

sotia lui corneliu vadim tudor
Doina, soția lui Corneliu Vadim Tudor, i-a fost alături fondatorului PRM până la moartea neașteptată a acestuia
Foto: arhiva personală

Când a difuzat imaginile, Corneliu Vadim Tudor a ţinut să demonstreze şi altceva. „Am făcut cununia civilă şi nunta în aceeaşi zi. Asta e dovada că puteai să intri fără nicio problemă într-o biserică”, a precizat el.

corneliu_vadim_tudor_sotie.jpg

sotia lui corneliu vadim tudor
Soția și Corneliu Vadim Tudor, într-o imagine din arhiva TVR
Foto: TVR

Un politician extrem de activ

Înainte de 1990, Corneliu Vadim Tudor şi-a construit o carieră solidă de scriitor şi jurnalist. Revoluţia a adus schimbarea şi pentru el. A intrat în politică şi a fondat Partidul România Mare, catalogat de extremă dreaptă. A fost senator, membru al Parlamentului European şi, în paralel, şi-a continuat activitatea publicistică. Momentul de graţie a lui Vadim Tudor a fost în anul 2000, când a intrat în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale alături de Ion Iliescu. A pierdut scrutinul la o distanţă consistentă (circa 3,3 milioane de voturi), dar în mod constant a afirmat că rezultatul a fost manipulat de cei care nu aveau interes să ajungă preşedintele României.

Top 5 scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

 

Loading...

Citește și

  • corneliu vadim tudor a murit

    Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a murit, luni (14 septembrie), la Spitalul Militar din Capitală, unde fusese internat din cauza unor probleme respiratorii. Acesta avea 65 de ani.

  • corneliu vadim tudor cauza decesului

    Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni (14 septembrie), la ora 18.30, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. Cauza decesului lui Corneliu Vadim Tudor, după cum afirmă surse medicale citate de Antena 3, a fost un infarct.