Imagini porno în mijlocul oraşului! Au făcut sex într-o intersecţie din Cluj, au fost reţinuţi şi apoi eliberaţi

sex.png

Sex, intersectie, Cluj
Tânăra de 23 de ani şi-a dat frâu liber pasiunii

Nu şi-au mai stăpânit dorinţa şi s-au iubit în public! Un bărbat de 27 de ani din Cluj şi o tânără de 23 de ani din Roman au făcut sex, vineri, într-o intersecţie din Cluj şi au transmis imaginile pe Facebook. Cei doi au fost reţinuţi timp de 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Partidă toridă de sex în Cluj! Erau claxonaţi şi apostrofaţi de şoferi, dar şi-au văzut de treabă. Mai mult, cei doi amorezi au transmis imaginile pe Facebook: după consumarea partidei de sex, tânărul şi partenera sa au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Procurorul de caz nu a cerut arestarea preventivă, aşa că sâmbătă, în jurul orei 13.00, când a expirat termenul reţinerii, cei doi tineri au fost eliberaţi.

Riscă pedpse cu închisoare

„Sunt cercetaţi în stare de libertate”, spune Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj. Surse din Poliţie au explicat că reţinerea a fost o lecţie, pentru a-i face pe cei doi tineri să conştientizeze gravitatea faptelor pe care le-au comis.     Incidentul s-a petrecut pe 22 august, în jurul orei 23.20, pe spaţiul verde din sensul giratoriu situat la intesecţia străzilor Corneliu Coposu şi Calea Baciului. „Cei doi ar fi întreţinut raporturi sexuale, expunându-se în mod explicit în public, fiind observaţi de persoanele care circulau prin zonă”, mai arată Poliţia. Poliţiştii au luat măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore. Cei doi riscă pedepse cu închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Vezi video pe adevarul.ro!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Nopţi nebune! Festivalul Untold, care s-a încheiat duminică, a transformat Clujul, peste weekend, în capitala mondială a muzicii electronice. Lumini, imagini, ritmuri fantastice – iată reţeta unui show la care peste 62.000 de oameni au dansat frenetic, sâmbătă noapte, pe “Cluj Arena”. Încinşi de atmosferă, doi tineri n-au ezitat şi au făcut sex în tribune!