Imagini halucinante în trafic. Un polițist în șort și tricou dirija circulația într-o comună din Giurgiu

Ultima actualizare:

    foto: Info Trafic 24
foto: Info Trafic 24

Este anchetă internă la poliția din Giurgiu, după ce un agent în șort și tricou ar fi oprit și amendat șoferi în trafic. Omul legii a fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe Facebook.

Totul s-a întâmplat în comuna Ghimpați din județul Giurgiu. În imagini se vede cum o mașină de poliție cu semnalele luminoase pornite staționează pe partea dreapta a drumului. La un moment dat, un bărbat îmbrăcat în tricou roșu și șort negru discută ceva cu un șofer apoi vine la autoutilitara poliției. Înainte să se urce la volan face un semn către conducătorul mașinii oprite iar acesta vine către polițist însoțit de un alt bărbat. Între cei trei are loc o discuție apoi bărbatul în șort urcă la volan și pleacă.

Imaginile au devenit virale și au adus multe critici din partea internauților. Cei mai mulți nu sunt de accord cu acțiunea polițistului.

După ce fimlul a ajuns în mediul on-line, Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu a transmis că în prezent se fac verificări interne, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Ultimele informații arată că agentul ar fi fost în timpul liber și mergea să alimenteze mașina de serviciu. La un moment dat un autovehicul i-a tăiat calea. Atunci a luat decizia să oprească mașina respectivă și să-l sancționeze pe șofer.

Şefii agentului au declarat pentru presa locală că polițistul a acţionat legal, chiar dacă era în timpul liber şi nu purta uniformă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net