Imagini din avion. Ce emoții avea Simona Halep înainte să aterizeze în țară cu trofeul de la Roland Garros!

simona-halep-avion-tarom-aeroport-trofeu.jpg

simona halep, avion, tarom, aeroport, trofeu
Simona Halep, în momentul în care a coborât din avion cu trofeul
Fotografii:TAROM

Simona Halep este o fată modestă, cu mult bun simț și care apreciază enorm faptul că românii ei o iubesc. Luni după-amiază a ales să vină acasă cu o cursă Tarom, alături de oameni normali. Le-a dat autografe, fără să fie întrebată, a vorbit cu fiecare. Iată ce emoții a avut campiona noastră înainte să aterizeze în țară cu trofeul de la Roland Garros!

La cei 26 de ani ai săi, Simona Halep s-a transformat într-un idol. Prin munca ei a reușit să învingă metalități, să doboare bariere și să-și vadă visul împlint.

A câștigat un grand slam și 32 de săptămâni se află în fruntea clasamentului din tenisul mondial. Este cea mai bună în ceea ce face, dar nu și-a pierdut mințile.

echipaj-tarom-simona-halep.jpg

echipaj, tarom, simona halep
Pilotul și copilotul care au fost la manșa avionului
Simona Helep a rămas aceeași fată timidă, cu mult bun simț și iubită de români. Iar asta s-a văzut și luni, 11 iunie, când a venit acasă cu trofeul de la Roland Garros.

A ales să se întoarcă de la Paris cu o cursă de linie a Tarom, alături de cei aproximativ 170 de pasageri.

Șefa de echipaj: ”A fost cea mai frumoasă experiență”

”Cea mai frumoasă experiență, a fost aceea de a face parte din echipajul desemnat în a o aduce acasă pe campioana noastra, Simona Halep, după câștigarea turneului.

Dacă la început au existat emoții, toate acestea au dispărut când a sosit la avion chiar printre pasageri. După salutul politicos de la îmbarcare, și-a ocupat locul în cabina bussines (locul din primul rând). Orice ”barieră” a fost spartă, când Simona a oferit întregului echipaj mici atenții dulci. A fost o atmosferă destinsă și relaxantă. Un moment haios al cursei a fost acela când pasagerii au fost întrebați cine își dorește autograf. Nu mi-am imaginat ca o să văd atât galben în fata ochilor. Aproape toți aveau mingii de tenis pe care Simona le-a oferit autografe”, ne-a povestit, în exclusivitate, Cristina Stemate, șeful de echipaj, care lucrează la Tarom de 12 ani.

cristina-stemate-stewardesa-simona-halep.jpg

cristina stemate, stewardesa, avion, simona halep
Cristina Stemate, șefa de echipaj
Chiar dacă a mai avut ocazia să zboare alături Regina Spaniei sau formația Vaya con Dios, pentru Cristina cea mai frumoasă experiență a fost aceasta. Și a avut grijă ca Simona să se simtă unică.

Simona Halep le-a dat pasagerilor autografe

”Echipa noastră a pregătit o surpriză pentru Simona. Domnul comandant i-a oferit o șampanie și un buchet de flori, iar toți pasagerii au primit o cupă de șampanie din pentru a sărbători și marca împreună revenirea acasă a Simonei”, a conchis femeia, care nu se vede altundeva decât cu ”capul” în nori.

simona-halep-pilot-buchet-de-flori.png

simona halep, pilot, buchet de flori
Simona Halep a primit de la comandant un buchet de flori
Simona Halep a sosit în țară, la ora 16.18, cu primul zbor al aeronavei Tarom ”Alexandru Ioan Cuza”, care celebrează Centenarul, întâmpinat cu tunuri de apă.

Iar Simona Halep va fi văzută de multe ori de acum înainte la bordul avioanelor companiei naționale. Atât ea, cât și antrenorul ei, Daren Cahill, vor circula gratuit pe orice rută Tarom. 

simona-halep-cadou-sefa-cabina-tarom.png

simona halep, cadou, sefa cabina, tarom
Simona Halep a primit și un cadou din partea Tarom, oferit de șefa de cabină

loading...
Loading...