Imagini cu impact emoţional. Trei minute de groază într-o casă măturată de viitură

viitura_alba-inundatii.jpg

Imagini terifiante trăite de victimele viiturii dezastruoase ce s-a produs sâmbătă, 1 iunie, în Munţii Sebeşului
Imagini terifiante trăite de victimele viiturii dezastruoase ce s-a produs sâmbătă, 1 iunie, în Munţii Sebeşului
FOTO: adevarul.ro

Apar noi imagini terifiante trăite de victimele viiturii dezastruoase ce s-a produs sâmbătă, 1 iunie, în Munţii Sebeşului. Este vorba despre o familie din satul Răchita care trăieşte cu groază momentele când apa distruge tot şi intră şi în locuinţa acesteia.

O familie din satul Răchita, județul Alba, a trăit minute de panică. Viitura a fost atât de puternică și de rapidă încât a făcut prăpăd în sat. Torenții le-au distrus casa, dar ei au apucat să plece în ultimul minut.

Trei minute de groază într-o casă măturată de viitură

Filmulețul a fost făcut din casă, iar când apa a ajuns la geam, oamenii au plecat speriați. Imaginile arată clipele de teroare prin care au trecut oamenii până în momentul în care apa a pătruns în locuinţă şi au fost nevoiţi să plece, scrie adevarul.ro. Casa a fost avariată grav de forţa apei şi a devenit nelocuibilă. 

Structura de rezistenţă a casei a fost afectată, astfel că nu mai pot intra în ea, iar apa le-a luat tot. Una dintre cele 10 locuinţe modulare care au ajuns miercuri, 5 iunie, în satul Răchita a fost alocată acestei familii. Imaginile cu puternic impact emoţional surprind trei minute din viaţa oamenilor din casa măturată de viitură. Au reuşit cu greu să se salveze. Satul Răchita, comuna Săsciori, este cel mai grav afectat de inundaţiile de la sfârşitul săptămânii trecute.

Imagini cu impact emoţional. Pagube în satul Răchita

50 de locuinţe au fost afectate, din care 10 nu mai pot fi locuite. Un număr de 30 de autoturisme au fost distruse parţial sau total de forţa apei, fiind purtate sute de metri în aval. 90 de locuitori au trebuit evacuaţi pentru că nu au mai putut sta în propriile locuinţe. Viitura a distrus drumul judeţean, poduri, podeţe şi reţelele de energie electrică şi gaze naturale.

Citește și:

Cum este vremea în luna iunie, în România. Este cea mai bogată în precipitații dintre toate lunile anului

Prognoza meteo. Este cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii în 11 județe

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1