Imagini apocaliptice cu brazi doborâţi de vijelie în Buşteni

padure_doborata_de_vant.jpg

arbori busteni padure_doborata_de_vant
Vântul a suflat cu până la 170 km/h în noaptea de 5/6 februarie și a pus la pământ arborilor imenşi peste instalaţiile domeniului schiabil Kalinderu, din Bușteni
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Vântul extrem de puternic care a suflat cu pînă la 170 km/h a făcut prăpăd în Buşteni. Arbori imenşi au fost doborâţi peste instalaţiile domeniului schiabil Kalinderu, devenit impracticabil.

Vântul a suflat cu până la 170 km/h în noaptea de 5/6 februarie și a pus la pământ arborilor imenşi peste instalaţiile domeniului schiabil Kalinderu, devenit impracticabil.

Tot din cauza vântului puternic, o conductă de distribuţie a apei potabile s-a rupt, astfel că mare parte din staţiunea prahoveană este nealimentată.

Brazi doborâţi de vijelie în Buşteni

Potrivit unei informări postate pe pagina de Facebook a domeniului schiabil Kalinderu, instalaţiile nu vor funcţiona din cauza arborilor imenşi doborâţi de vântul care în noaptea de miercuri spre joi (5/6 februarie) a depăşit 120-170 de km/h peste linia telescaunului şi peste alte echipamente componente ale instalaţiei, scrie adevarul.ro.

kalinderu-teleschi-padure-viscol.jpg

kalinderu-teleschi-padure-viscol
Pe domeniul schiabil Kalinderu, instalaţiile nu vor funcţiona din cauza arborilor imenşi doborâţi de vântul care în noaptea de miercuri spre joi (5/6 februarie)
FOTO: adevarul.ro

copac_doborat_de_vant.jpg

copac_doborat_de_vant
Arbori imenşi au fost doborâţi peste instalaţiile domeniului schiabil Kalinderu
FOTO: adevarul.ro

”Suntem încă în curs de evaluare a pagubelor, vom începe degajarea arborilor de pe linia telescaunului, apoi vom constata starea instalaţiei. Domeniul Schiabil va rămâne ÎNCHIS! Revenim cu noi informaţii pe parcursul zilei! Multumim pentru înţelegere!“, este mesajul postat pe Facebook.

De asemenea, din cauza vijeliei care s-a abătut asupra staţiunii montane conducta de distribuţie de la SC Hidro Jepi SA s-a rupt în noaptea de 5/6 ferbuarie 2020, iar furnizarea apei a fost oprită.

Citește și:

Prognoza meteo. Cum va fi vremea vineri și în zilele următoare

Record de vânt și de temperatură. Unde s-au resimțit -62 de grade Celsius

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1