Ilie Năstase, condamnat definitiv la închisoare cu amânare

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase rămâne cu pedeapsa de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarefoto: Click!
Ilie Năstase rămâne cu pedeapsa de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarefoto: Click!

Veste proastă pentru Ilie Năstase (72 de ani). Fostul mare sportiv rămâne cu pedeapsa de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis azi, 9 iulie, menţinerea deciziei din prima instanţă, soluţia dată inițial devenind, astfel, definitivă.

Ilie Năstase a fost condamnat, în februarie, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani. Fostul mare tenisman a făcut apel și le-a cerut judecătorilor reducerea sentinţei de 9 luni de închisoare, precizând că regretă faptele şi că până la vârsta de 35 de ani nu a consumat alcool. Inutil însă, decizia devenind azi definitivă. „Respinge ca nefondate apelurile declarate de apelantul – inculpat NĂSTASE ILIE şi de apelantul PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SECTOR 1 BUCUREȘTI împotriva sentinței penale nr.145/27.02.2019 a Judecătoriei Sectorului 1 București. Definitivă”, se arată în minuta magistraților Curții de Apel București. Dacă pe durata termenului de supraveghere Ilie Năstase va săvârși o altă faptă penală pedeapsa devine efectivă.

Ilie Năstase a fost prins băut la volan și dus în cătuşe la poliţie

Condamnarea lui Ilie Năstase survine după ce poliţiştii rutieri au fost nevoiţi, la mijlocul anului 2018, să-i blocheze maşina din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc după un schimb de replici cu un agent. La vremea aceea, poliţiştii au declarat că fostul jucător de tenis a refuzat să sufle în aparatul etilotest, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care au fost nevoiți să-l încătușeze şi să-l ducă la sediul INML, pentru recoltarea de probe biologice, unde Năstase a făcut, totuşi, testul. Fostului jucător de tenis i-a fost întocmit astfel dosar penal privind infracţiunea de refuz de prelevare a mostrelor biologice, a fost amendat cu 1.000 de lei şi a fost lăsat să plece acasă. Ulterior, după câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou în trafic, în zona Şoselei Ştefan cel Mare, când făcea un viraj stânga peste linia continuă, cu un scuter, fără a avea dreptul de a conduce. Pentru faptul că a trecut peste linia continuă, fostul jucător de tenis a fost amendat cu încă 1.305 lei şi 6 puncte de penalizare.

Citește și:

Filmul integral cu momentul încătușării lui Ilie Năstase. S-au aruncat cuvinte grele

Ilie Năstase, recidivist la circ pe şosele! A mai condus băut şi s-a certat cu poliţiştii

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net