Ilie Mitea, fostul prefect de Sibiu, a murit

ilie_mitea_klaus_iohannis.jpg

ilie mitea si klaus iohannis
Ilie, Mitea, aici alături de președintele Klaus Iohannis, a murit într-un accident rutier
foto: Justitiarul.ro
Citeste tot despre: 

Ilie Mitea, fost prefect al județelor Sibiu și Neamț, a murit în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident rutier în județul Vâlcea. Mașina în care se afla Mitea a fost lovită frontal de un autoturism care venea pe contrasens.

Cele două persoane aflate în autoturismul lovit, inclusiv fostul prefect de Sibiu Ilie Mitea, au murit în urma impactului. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că accidentul s-a produs după ce un autoturism a intrat în depăşirea unui TIR şi s-a ciocnit de o altă maşină care venea din sens opus, conform Mediafax.

Ilie Mitea a murit in urma unui accident rutier

Autoritățile au declarat că a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din maşină. La faţa locului au intervenit, de asemenea, trei ambulanţe.

”Se pare că şoferul unui autoturism care se deplasa din direcţia Râmnicu Vâlcea - Piteşti a vrut să depăşească un TIR, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un al autoturism, ce circula din sens opus. În urma impactului, două persoane au decedat şi trei au fost rănite grav”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Cine a fost Ilie Mitea

Ilie Mitea a fost prefect al judeţului Sibiu în perioada decembrie 2007- februarie 2009, iar în perioada iunie 2012- februarie 2013 a fost prefect al judeţului Neamţ. După 2013, Mitea a condus Agenţia Domeniilor Statului.

 

Loading...
 
 

Citește și