Ilie Balaci a murit. Soţia şi fetele fostului fotbalist au ajuns la Craiova

Ultima actualizare:
Ilie Balaci și Dana au devenit soț și soție pe vremea când cei doi aveau 18 respectiv 17 ani
Ilie Balaci și Dana au devenit soț și soție pe vremea când cei doi aveau 18 respectiv 17 ani

Vestea că Ilie Balaci a murit duminică dimineaţă în urma unui atac cerebral le-a îngenucheat pe soţia şi fetele fostului fotbalist. Daniela Balaci, femeia care i-a stat alături peste 40 de ani, şi cele două fiice, Lorena Balaci şi Liana Ungur, au ajuns de urgenţă la Craiova, oraşul unei fostul sportiv se afla pentru derbiul dintre Universitatea Craiova și FCSB, programat de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Ele vor decide unde va fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist şi vor stabili detaliile funeraliilor.

Zi de duminică extrem de tristă pentru toţi cei care l-au cunoscut şi iubit pe Ilie Balaci. Fostul fotbalist a murit la 62 de ani, împliniţi la 8 septembrie, în urma unui atac cerebral şi deşi prietenii cu care se afla au chemat de rugenţă o ambulanţă, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. L-au resuscitat timp de 30 de minute, dar trupul lui Balaci nu a mai răspuns stimulilor.


    Ilie Balaci și Dana au devenit soț și soție pe vremea când cei doi aveau 18 respectiv 17 aniFoto: Mediafax
Ilie Balaci și Dana au devenit soț și soție pe vremea când cei doi aveau 18 respectiv 17 aniFoto: Mediafax

Devastate de durere, soţia şi cele două fete au pornit imediat ce au aflat spre Craiova. "Minunea blondă", aşa cum i se spunea fostului sportiv, petrecuse alături de câţiva apropiaţi, dar nimeni nu se aştepta ca acesta să fie ultimul lui chef. Nici măcar fiica lui Lorena, creatoarea de modă, nu ştia ca el să sufere de ceva.

Ilie Balaci şi soţia sa Daniela la nunta Lorenei cu Eugen Trică
Ilie Balaci şi soţia sa Daniela la nunta Lorenei cu Eugen Trică

"Făcea sport, era sănătos, doar că nu prea dormea. Noaptea stătea şi se uita pe Discovery la tv!”, a declarat fiica sa, Lorena Balaci, fostă Trică, la Digi Sport. Ea a fost căsătorită cu Eugen Trică, fostul fotbalist al Stelei, cu care are doi copii. Şi Liana Ungur, cealaltă fată a fostei glorii a fotbalului din Bănie, căsătorită cu fostul tensimen Adrian Ungur, este absolut distrusă de pierderea suferită.

Lorena şi Liana Balaci, cele două fete ale regretatului Ilie Balaci
Lorena şi Liana Balaci, cele două fete ale regretatului Ilie Balaci

Soţia şi cele două fiice vor stabili la ce biserică va fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci. Se discută în familie ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu să o facă la Biserica Madona Dudu sau la Sfântul Ilie, acest din urmă lăcaş de cult fiind locul unde Balaci s-a cununat cu soţia şi şi-a botezat cele două fiice. 

Ilie Balaci a murit. Îşi iubea nebuneşte soţia   

Daniela Balaci, femeia care i-a stat alături oeste patru decenii lui Ilie Balaci, a izbucnit în lacrimi imediat ce a ajuns la casa în care legenda fotbalului din Bănie a încetat din viață. Ea nu și-a putut stâpâni tristețea fără margini şi a trecut descumpănită prin faţa jurnaliștilor prezenți în fața blocului în care locuia fostul sportiv. Recent, Maria Liliana Oşca, realizatoarea emisiunii "Poveşti de succes", la postul de radio SMART FM, pregătea relansarea noului sezon cu o emisiune la care îl avea ca invitat pe Balaci. Fostul fotbalist în făcuse mărturisiri emoţionante despre soţia lui. "Vorbisem cu el, mi-a spus că vine la Craiova, pentru Craiova-FCSB. Se joacă azi (n.r. duminică, 21 octombrie). Mi-a spus că e meciul orgoliilor şi trebuie să vină la Craiova. Şi aici a murit. Am amânat deschiderea sezonului pentru Ilie Balaci, vorbiserăm să amânăm pentru 27 octombrie. Îmi spunea că are multe de povestit. Că este mândru că e cu aceeaşi femeie de peste 40 de ani, de exemplu", a declarat Maria pentru un site de ştiri.

Citeşte şi:

Ilie Balaci a murit. Ultimele imagini cu el în viaţă

Nebuniile lui Ilie Balaci: ”Am fumat un pachet de țigări după victoria cu Italia”

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net