«Îi cumpăr băieţelului meu hăinuţe cu banii de la Click!»

cl111-special-foto-1.jpg

Lozul norocos i-a adus Anei Maria Ene 300 de lei
Foto: Click!

Facem cunoştinţă zi de zi cu cititorii noştri fideli. Click!MANIA a premiat până acum peste 2.700 de români şi mai avem mii de premii pentru tine. Cel mai râvnit loz este, de departe, cel care îţi aduce un super-autoturism Dacia Logan MCV.

Ana Maria Ene (38 de ani) ne-a vizitat la redacţie împreună cu băieţelul ei, Luca, în vârstă de un an şi trei luni. Bucureşteanca lucrează ca asistent medical şi spune că în fiecare zi citeşte Click! pentru a fi la curent cu tot ce se petrece în ţară, dar şi peste graniţe. “E un ziar complet, pe placul meu. Îl citesc pe tot, iar paginile preferate sunt cele de Sănătate şi Actualitatea”, ne-a spus cititoarea noastră. Lozul Click!MANIA i-a adus 300 de lei, bani pe care îi va cheltui cu micuţul Luca. “O să-i cumpăr hăinuţe şi jucării”, a conchis femeia.

Şi Dumitru Bănescu a nimerit un loz câştigător. Bucureşteanul în vârstă de 86 de ani a câştigat 300 de lei. “E ziarul meu preferat. Mă bucur că mi-a făcut o aşa surpriză. E primul meu câştig. Cu banii câştigaţi o să-i iau soţiei un cadou, mai ales că anul acesta împlinim 50 de ani de căsnicie!”, ne-a spus pensionarul. Felicitări şi la cât mai mulţi ani împreună vă urăm şi noi!

cl211-special-foto-2.jpg

Dumitru Bănescu a câştigat 300 de lei
Foto: Click!

Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1