Ieşencele care fac videochat iau câte 6.000 de dolari pe săptămână

Ultima actualizare:

Afacere care duduie! Izolarea la domiciliu a sute de milioane de oameni, în special ai celor din Statele Unite ale Americii, Canada şi Australia, are efecte benefice asupra industriei de videochat din România. În timp ce majoritatea companiilor sunt afectate de restricţiile impuse de pandemia cu noul coronavirus, videochatul este acum una dintre cele mai dinamice industrii.

Reprezentantul studiourilor Heylux, Lucky Studio şi Preziosa din Iaşi, unul dintre oamenii de afaceri din domeniu, dezvăluie pentru adevarul.ro că profitul a crescut semnificativ. “Unele fete câştigă în această perioadă şi cu 50% mai mulţi bani”, anunţă el. Astfel, unele modele din Iaşi care înainte luau 7.000 - 8.000 de dolari în două săptâmâni, ar fi ajuns acum la venituri de 11.000 - 12.000 de dolari pentru aceeaşi perioadă. 

Omul de afaceri, care nu-şi dezvăluie numele, anunţă că traficul de pe site-urile de videochat a crescut în ultima perioadă cu 10 - 15%. E vorba de accesările de pe platformele mondiale de videochat, cu care lucrează majoritatea studiourilor de videochat din România.  

“Având în vedere impactul şi durata acestei situaţii, probabil că videochatul va fi o variantă tot mai convenabilă. La Heylux, chiar ne aşteptăm la un val de cereri de angajare. Mai ales că multe joburi au dispărut şi salariile scad peste tot. Aici vor conta enorm experienţa şi forţa studiourilor de videochat care ştiu să creeze modele de succes”, spune acesta. În Iaşi există aproximativ 1.000 de modele care fac videochat, iar oraşul este una dintre cele mai importante pieţe din România ale acestei industrii. Încasările anuale din capitala Moldovei sunt cifrate la câteva zeci de milioane de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net