Ieșean condamnat după ce a furat din mai multe spitale. Golea portofelele cadrelor medicale și le lua telefoanele

Ultima actualizare:

    FOTO: bzi.ro
FOTO: bzi.ro

Un ieșean de 41 de ani acuzat că a dat spargeri în mai multe spitale a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru furt calificat în formă continuată. Individul vâna medicii și asistentele din unitățile medicale și-i lăsa cu portofelele goale.

Daniel Pascal și-a aflat pedeapsa la sfârșitul săptămânii trecute. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare, luând în calcul și o pedeapsă anterioară primită de individ. Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Spargeri în Secția ATI de la Institutul Regional de Oncologiei

Procesul lui Daniel Pascal a început în 2019, când procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pentru o serie de furturi. Pe 31 decembrie 2018, în jurul orei 17:00, bărbatul a pătruns în Institutul Regional de Oncologie Iași și, dintr-un cabinet al Secției ATI, a furat un portofel în care se aflau aproximativ 200 de lei, cartea de identitate, permisul auto, două carduri bancare, dar și un alt portofel în care se afla suma de 100 de lei, scrie bzi.ro.

Este vorba despre bunurile a două asistente medicale care au formulat o plângere la Poliție, după ce au fost lăsate fără bani. Oamenii legii au luat imaginile de pe camerele de supraveghere și, ulterior, au ajuns la Daniel Pascal. Bărbatul fusese eliberat din penitenciar în 20 noiembrie 2018 și la puțin timp a luat-o de la capăt cu infracțiunile.

Jaf la Institutul de Boli Cardiovasculare

„În noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2019, în jurul orei 1:30, inculpatul a sustras din interiorul salonului nr. 6B al Institutului de Boli Cardiovasculare din Iași, două telefoane mobile marca Nokia, aparținând unei persoane vătămate, în valoare totală de 300 de lei”, au subliniat procurorii ieșeni.

Cu privire la telefoane, individul a declarat că obișnuia să meargă la talcioc pentru a vinde bunurile furate, stătea puțin și le vindea repede cui era dispus să le cumpere, chiar și la un preț mic. În timpul procesului, Daniel Pascal a recunoscut, de asemenea, faptele de furt.

Citește și:

Fotograful împuşcat susţine că i s-au furat 12.000 € în spital

Un tânăr de 20 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, a furat o maşină din incinta unității spitalicești

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net