Ieşea din arest şi mergea la petreceri, cu voie de la şeful poliţiei

Ultima actualizare:

    Tily Spoitoru este cel  mai periculos  interlop din Buzău (Foto: mediafax)
Tily Spoitoru este cel mai periculos interlop din Buzău (Foto: mediafax)

O petrecere “beton” cu interlopii cei mai temuţi din oraş care se întrec să le dea dedicaţii maneliştilor celebri, printre care şi Florin Salam. Sau o vizită la frizer înainte de ziua de naştere, sărbătorită, bineînţeles, în sânul familiei. De tot acest tratament luxos avea parte Vasile Tudorache, zis Tily Spoitoru, un interlop din Buzău, aflat, culmea, după gratii.

Şeful Biroului de Investigaţii Criminale Buzău, comisarul Alexandru Tudorel Ştefan, a ajuns pe mâna DNA pentru că l-ar fi favorizat pe interlopul Vasile Tudorache, un infractor căutat de aproape doi ani în străinătate, care s-a predat anul trecut poliţiei buzoiene.

Procurorii DNA îl suspectează pe comisarul Alexandru Tudorel Ştefan că a întocmit personal sau a determinat alţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău să întocmească acte prin care s-a solicitat menţinerea nejustificată, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Buzău, a condamnatului cunoscut în lumea interlopă ca Tily Spoitoru.

Comisarul Alexandru Tudorel Ştefan l-a scos pe interlop sub diferite pretexte

simeon stalpnicul png

Mai mult, a dispus scoaterea nejustificată a acestuia din incinta Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv Buzău, de cel puţin 36 de ori, sub pretextul derulării unor pretinse activităţi judiciare. Ca urmare a acestor acţiuni, condamnatul şi-a sărbătorit ziua de naştere cu prietenii şi membrii familiei. Mai multe postări pe Internet îl arată pe interlopul buzoian în mijlocul unor petreceri, la care au cântat manelişti renumiţi.

Procurorii au descoperit că la data de 22 octombrie 2013, în schimbul scoaterii interlopului din arest, comisarul Alexandru a primit, prin intermediul unui om de încredere de-al său, mai multe materiale de construcţie în valoare de 206,21 lei, care au fost utilizate la renovarea unei locuinţe.

Conform anchetatorilor, Alexandru Tudorel Ştefan a a prejudiciat bugetul I.P.J. Buzău cu suma de 1.827,11 lei, reprezentând cheltuielile efectuate cu persoana privată de libertate în perioada 20.06.2013 - 31.10.2013. Comisarul a primit interdicţia de a părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile.

Vestea că Tudorel Alexandru a fost implicat în activităţi ilegale este cu atât mai şocantă cu cât comisarul a fost declarat, de superiori, poliţistul anului 2012. Ofiţerul a primit atunci distincţia pentru modul în care, alături de alţi colegi, capturase o grupare de hoţi din Constanţa, ai cărei membri au dat mai multe spargeri la apartamente în municipiul Buzău. Operaţiunea a fost una spectaculoasă, maşina hoţilor fiind blocată în trafic, iar hoţii, scoşi cu forţa, pe geamuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net