"Iepuraşul" vine mai devreme la Castelul Peleş. Sute de copii, aşteptaţi la "vânătoarea" anuală de ouă

Ultima actualizare:

    Evenimentul este unul foarte îndrăgit de copiiFoto: peles.ro
Evenimentul este unul foarte îndrăgit de copiiFoto: peles.ro

Sărbătoarea de Paşte de apropie, iar sute de copii sunt aşteptaţi să se înscrie pentru a participa la vânătoarea de oua care este organizată anual la Castelul Peleş din Sinaia, evenimentul aflându-se şa cea de-a şaptea ediţie. Micuţii se vor bucura de o mulţime de activităţi şi de premii diverse.

Anunţul privind organizarea acestui concurs a fost oferit de către reprezentantul Muzeului Naţional Peleş, Daniela Voitescu. Ea a relatat că peste 250 de copii, cu vârste cuprinse între trei şi zece ani sunt aşteptaţi să se înscrie în competiţie pentru a se distra şi a găsi cele 250 de ouă care urmează să fie ascunse pe terasele aflate în faţa celebrului castel, relatează Agerpres.

Concursul se va desfăşura pe patru aprilie, iar cei mici sunt primiţi cu braţele deschise. După alergatul după comoară se va nfi încheiat, cei mici vor primi o răsplată pentru efortul depus. Este vorba despre ciocolată şi de posibilitatea de a participa la ateliere de pictat ouă cu imaginea personajelor întâlnite în basm.

„Vânătoarea de ouă“ este specifică tradiţiilor anglo-saxone, iar SUA i-a dat o consacrare internaţională prin evenimentul organizat anual la Casa Albă, la care participă copii din întreaga ţară, dar şi celebrităţi.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net