Iei 10 la bacalaureat, intri gratuit la Neversea şi Untold!

Ultima actualizare:

    Elevii care s-au încris la sesiunea din vară a examenului au reduceri de până la 200 de lei
Elevii care s-au încris la sesiunea din vară a examenului au reduceri de până la 200 de lei

Absolvenţii care obţin 10 la examenul de bacalaureat vor avea acces gratuit la festivalurile Neversea din Constanţa şi Untold de la Cluj-Napoca, transmite news.ro. Mai mult, elevii care s-au înscris la sesiunea din vară a bacalaureatului vor putea cumpăra abonamente cu reducere la cele două manifestări.

“Organizatorii Untold continuă şi în acest an tradiţia de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Şi pentru că 2017 a adus un nou festival în familia Untold, reprezentanţii celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit şi la Neversea”, se arată într-un comunicat al organizatorilor. De asemenea, absolvenţii de 10 primesc şi un voucher în valoare de 500 de lei din partea unui hypermarket.

Reduceri între 150 și 195 de lei

Toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, în perioada 6 iunie - 10 iulie. Astfel, pentru abonamentul la Untold au o reducere de 150 de lei din preţul final de 550 de lei, iar pentru Neversea, reducerea este de 195 de lei, din abonamentul de 420 de lei. Festivalul Untold are loc între 3 - 6 august la Cluj-Napoca, iar festivalul Neversea este programat să se desfăşoare între 7 - 9 iulie, la Constanţa.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net