Idei pentru timpul liber. Un bilet la teatru, cadoul pe gustul oricui

Citeste tot despre: 

Un bilet la teatru, cadoul pe gustul oricui. De Paşte, oferă-le celor dragi un cadou de calitate şi mergeţi împreună la teatru. O comedie descreţeşte fruntea oricui şi dă farmec unei seri obişnuite de weekend.

La Teatrul Elisabeta din Bucureşti, duminică, 5 mai, de la ora 18.00, se joacă piesa „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”. Veţi descoperi aici peripeţiile prin care trece Suzette (Tania Popa) atunci când este angajată în calitate de bucătăreasă într-un cămin aparent armonios. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 80 de lei.

Alexandra Uşurelu, concert extraordinar de Paşte

Joi, 25 aprilie, de la ora 20.00, Alexandra Uşurelu vă invită la concertul ei, care are loc în sala de spectacole a cinematografului Gloria din Bucureşti. Alături de bandul ei şi de un cvartet cu coarde, artista promite o punere în scenă de excepţie, cu melodii de pe noul album, dar şi din repertoriul deja cunoscut. Biletele costă 50, 60 sau 70 de lei.

Mandinga, show electrizant la Berărie

Sâmbătă, 4 mai, trupa Mandinga urcă pe scena Berăriei H din Bucureşti în paşi de dans latino-pop. Membrii trupei - Barbara Isasi (voce), Chupi (tobe), El Niño (congas), Zach (saxofon) și Tony (trombon) - te invită la un show electrizant, care interzice plictiseala şi statul pe scaun. Spectacolul începe la ora 23.15, iar preţul biletelor porneşte de la 20 de lei. 

Loading...