Idei pentru timpul liber. 4 zile și 4 nopți cu Direcția 5

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

4 zile și 4 nopți cu Direcția 5. Poţi petrece Valentine’s Day în avans, de mâine. Direcţia 5 ţine o serie de concerte pentru îndrăgostiţi care debutează luni, 12 februarie, la Sala Mare a Teatrului Naţional. Piese precum ”Îti mulţumesc“, „Dacă ai şti“, ”Eşti stilul meu” sau ”Am nevoie de tine” vor răsuna timp de două ore, într-o atmosferă romantică, de poveste.

Ce cadou mai frumos îi poţi oferi iubitului sau iubitei tale, de Ziua îndrăgostiţilor?! Direcția 5 va susţine acest spectacol și pe scena Filarmonicii Banatul din Timișoara (14 februarie), la 15 februarie va cânta la Teatrul de Artă din Deva, iar vineri, 16 februarie, la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

Holograf te «vrăjeşte» cu balade de dragoste

Trupa Holograf te invită miercuri, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, la concertul extraordinar “Best Ballads”. Spectacolul are loc de la ora 20.00 la Sala Palatului din Bucureşti. Timp de două ore, îndrăgostiţii se vor simţi într-o altă lume, una plină de romantism şi fericire, în acordul unora dintre cele mai frumoase piese. Biletele au preţuri cuprinse între 68 şi 143 lei.

simeon stalpnicul png

Cum să distrugi o piesă, la cinema

Una dintre cele mai premiate comedii din lume în acest moment, „Cum să distrugi o piesă”, revine pe scena sălii Epika de la Grand Cinema & More şi spune povestea unor actori amatori care joacă în spectacolul companiei de teatru a Politehnicii din Cornley. Aceștia pun în scenă o piesă polițistă, un pretext pentru a ironiza multe dintre erorile din breasla actorilor – uitarea textului, încurcarea recuzitei, distrugerea decorului etc. Cu toate erorile pe care le fac, actori- ingineri «rezistă» cu stoicism și umor avalanșei de dezastre, accidente și încurcături “imprevizibile” și se străduiesc eroic să ducă până la capăt piesa, în hohotele de râs ale publicului. Vor fi câte două spectacole pe zi, în zilele de 17 februarie, 17 martie, 21 aprilie şi 12 mai. Biletele costă 85 sau 59 de lei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net