Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:

Duminica viitoare (13 septembrie), toţi cei care iubesc să facă sport în natură sunt aşteptaţi, cu mic cu mare, la Bikefest, un maraton de mişcare în aer liber.

Hai să faci mişcare în aer liber! 

Organizat de Green Revolution şi World Class, festivalul are loc în Parcul Izvor din Bucureşti, începând cu ora 10.00. Până la ora 15.00, vor fi clase de cycling, dar şi de yoga, pilates şi zumba, ţinute de antrenori cu experienţă, care vor scoate untul din tine.  Participarea este gratuită, trebuie doar să îţi iei echipamentul potrivit şi, până la data de 10 septembrie, să-ţi faci rezervare la programul preferat (detalii pe worldclass.ro).

Vunk ţine concert în benzinărie

După ce săptămâna trecută au cântat într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui, spre surprinderea călătorilor care au trecut prin zonă cu maşina, vineri, 11 septembrie, trupa Vunk va susţine un nou concert într-o benzinărie OMV. De această dată la staţia Păcurari din Iaşi. „Vunk on Tour” este un concept de mini-turneu într-un spaţiu neconvenţional, de care să se bucure toţi şoferii care opresc să facă o pauză şi să alimenteze. Următorul concert va avea loc la data de 9 octombrie, în Oradea.

Luni, Smiley şi Bartoş încing atmosfera la «Arena Fanilor»

Luni, 7 septembrie, de la ora 17.00, toţi cei care au bilet la meciul România-Grecia se pot distra gratis, înainte de începerea meciului, la Arena Fanilor. Aici vor fi pregătite o mulţime de surprize, Pavel Bartoş va asigura antrenamentul la distracţie, alături de Smiley, care va susţine un un concert incendiar. Amenajată în exteriorul stadionului, Arena Fanilor va avea pregătite o mulțime de activități: meciuri de Bubble Football, teren de minifootball gonflabil. Totodată, fanii își pot face poze cu jucătorii Echipei Naționale de Fotbal reprezentați pe cartoane în mărime naturală sau își pot desena diferite mesaje în zona de face-painting. Tot în interior vor fi amenajate și zone de relaxare și de catering, precum și puncte de unde suporterii își pot cumpăra echipamentul “naționalei” și diferite accesorii.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net